Tekniska specifikationer för laddningsstationen med högtalare

Se de tekniska specifikationerna för laddningsstationen med högtalare. Om du vill köpa en Pixel Tablet med laddningsstation eller en separat dockningsstation besöker du Google Store.

Obs! En del funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk.

Kategori

Detaljer
Mått och vikt1
  • 402 g
  • 6,7 bred x 3,7 hög x 2,8 djup (tum)
  • 169 bred x 94,2 hög x 70,3 djup (mm)
Färger
  • Porcelain
  • Hazel
Laddningsstation med högtalare

Obs! Om du vill docka Pixel Tablet eller använda hubbläget behöver du en laddningsstation med högtalare. Du kan köpa Pixel Tablet med eller utan laddningsstation eller köpa en laddningsstation separat.

• Magnetisk dockning med pogo-kontaktstift
  • 15 W maximal laddningshastighet2
  • Högtalare på 43,5 mm med stort registeromfång
Garanti
  • 1 år (USA, Kanada, Japan)
  • 2 år (Förenade kungariket, EU, Australien)

Anteckningar

1 Mått och vikt kan variera beroende på konfiguration och tillverkningsprocess.

2 Laddningshastigheten varierar beroende på användning, miljö och andra faktorer.