Spela in Pixel-enhetens skärm

Du kan spela in det som visas på skärmen och spara det som en video. Du kan spela in ljud eller dela en app eller hela enhetens skärm.

Så här gör du en skärminspelning

1. Svep nedåt från skärmens överkant.
  2. Tryck på Skärminspelning .
  3. Om det inte visas kan du svepa åt höger eller trycka på Redigera Redigera.
  4. Tryck länge och dra sedan Skärminspelning till snabbinställningarna.
  5. Tryck på Starta för att börja spela in.
    • Inspelningen börjar efter nedräkningen.
    • Innan du börjar kan du välja om du vill spela in ljud, en enskild app eller hela skärmen.
  6. Du kan stoppa inspelningen genom att svepa nedåt från skärmens överkant och trycka på aviseringen Skärminspelning.

Tips! ​När du är värd för och spelar in ett möte kan du dela hela skärmen eller en enskild app. Läs mer om hur du delar skärmen.

Spela in och dela en enskild app
  1. Starta en skärminspelning. Läs mer om hur du delar skärmen.
  2. Tryck på En enda app när du blir ombedd följt av Börja spela in.
  3. Tryck på en app i appväljaren för att dela den.
  4. Tryck på Stoppa om du vill stoppa inspelningen.

Hitta skärminspelningar

1. Öppna appen Foto Foto.
  2. Tryck på Bibliotek följt av Filmer.