Het scherm van je Pixel-apparaat opnemen

Je kunt opnemen wat er op je scherm staat en dit opslaan als een video. Je kunt audio opnemen, een app delen of het hele scherm dat op je apparaat wordt weergegeven.

Je scherm opnemen

1. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Schermopname .
  3. Als de optie niet beschikbaar is, swipe je naar rechts of tik je op Bewerken Bewerken.
  4. Houd je vinger op Schermopname en sleep dit naar je Snelle instellingen.
  5. Tik op Starten om een opname te starten.
    • Een timer telt af en daarna start de opname.
    • Voordat je begint, kun je kiezen of je audio, één app of je hele scherm wilt opnemen.
  6. Als je de opname wilt stoppen, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik je op de melding van Schermopname.

Tip: Als je een vergadering host en opneemt, kun je je hele scherm of een afzonderlijke app delen. Meer informatie over hoe je je scherm deelt

Eén app opnemen en delen
  1. Start een schermopname. Meer informatie over hoe je je scherm deelt
  2. Tik als daarom wordt gevraagd op Eén app en dan Opname starten.
  3. Tik in de app-kiezer op de app die je wilt delen.
  4. Tik op Stoppen om de opname te stoppen.

Schermopnamen zoeken

1. Open de Foto's-app Foto's.
  2. Tik op Bibliotheek en dan Films.