Dela en felrapport för Pixel Tablet

​Du kan informera oss om ett problem med din Pixel Tablet så att våra specialister kan åtgärda problemet för alla Pixel Tablet-enheter. Även om vi inte kan garantera att vi svarar dig eller åtgärdar just ditt problem kan din felrapport hjälpa personer som använder en Pixel Tablet.

Tips! Om du vill dela den mest användbara informationen skickar du felrapporten direkt när problemet har uppstått.

Få ett supportmeddelande via e-post så att du kan dela en felrapport

Om du vill dela en felrapport med oss svarar du på e-postmeddelandet du fick från kundsupportrepresentanten du pratade med. Om du inte har pratat med vårt supportteam än kan du kontakta oss. Läs mer om olika sätt att kontakta oss.

Obs! Supporten är endast tillgänglig i länder där vi säljer Pixel Tablet.

Dela en felrapport

Steg 1: Skapa en felrapport

1. Aktivera USB-felsökning och Genväg till felrapport på Pixel Tablet:
    1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten.
    2. Tryck på Om surfplattan.
    3. Tryck på Versionsnummer sju gånger längst ned på skärmen. Meddelandet Nu är du en utvecklare visas.
    4. Tryck på System i inställningsmenyn följt av Utvecklaralternativ.
    5. Scrolla ned till Felsökning följt av aktivera USB-felsökning följt av tryck på OK.
    6. Aktivera Genväg till felrapport.
  2. Återskapa problemet eller felmeddelandet på surfplattan.
  3. Svep nedåt från skärmens överkant omedelbart efter att problemet uppstår eller du får ett felmeddelandeföljt av tryck på av/på Strömbrytare följt av Felrapport.

Steg 2: Spara felrapporten

1. När rapporten är klar att delas får du en avisering på Pixel Tablet.
  2. Tryck på aviseringen följt av OK följt av Drive Drive följt av Spara.

Steg 3: Skicka felrapporten till oss

1. Öppna e-postmeddelandet från kundtjänstmedarbetaren i Gmail och tryck på Svara.
  2. Tryck på Bilaga Bifoga uppe till höger följt av Min enhet.
  3. Hitta och välj den sparade felrapporten.
  4. Tryck på Välj följt av Skicka Skicka.
  5. Tryck på Fler alternativ i Drive-dialogrutan som dyker upp följt av Alla som har länken följt av Skicka.
  6. Öppna Drive-appen Drive och leta reda på felrapporten du skickade. Tryck på Mer Mer följt av Hantera åtkomst för att aktivera länkdelning för filen.
  7. Tryck på Ändra under Allmän åtkomst följt av Begränsat följt av Alla som har länken.

Tips! Om du inte aktiverar länkdelning är filen låst och kan inte granskas.

När du har bekräftat att vi har tagit emot rapporten kan du inaktivera länkdelning:

1. Gå till Hantera åtkomst.
  2. Tryck på Ändra under Allmän åtkomst följt av Alla som har länken följt av Begränsat.

Steg 4: Inaktivera utvecklarläget på Pixel Tablet

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på System följt av Utvecklaralternativ.
  3. Inaktivera Använd utvecklaralternativ högst upp.