Een bugrapport voor je Pixel Tablet delen

Je kunt ons op de hoogte stellen van een probleem met je Pixel Tablet. Onze experts kunnen dat probleem dan oplossen voor alle Pixel Tablets. Hoewel we niet kunnen garanderen dat we contact met je opnemen of je specifieke probleem oplossen, kunnen je bugrapporten mensen helpen die een Pixel Tablet gebruiken.

Tip: Als je de meest nuttige informatie wilt delen, dien je je bugrapport in zodra het probleem zich voordoet.

Een supportmail krijgen om een bugrapport te delen

Als je een bugrapport met ons wilt delen, beantwoord je de e-mail van de supportmedewerker die je hebt gesproken. Als je nog niet met ons supportteam hebt gesproken, kun je contact met ons opnemen. Meer informatie over verschillende manieren om contact met ons op te nemen

Belangrijk: Support is alleen beschikbaar in landen waar we Pixel Tablets verkopen.

Een bugrapport delen

Stap 1: Maak een bugrapport

1. Zet op je Pixel Tablet de opties USB-foutopsporing en Snelle link naar bugrapport aan:
    1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat
    2. Tik op Over de tablet.
    3. Tik onderaan het scherm 7 keer op Buildnummer. Het bericht 'Je bent nu ontwikkelaar' verschijnt.
    4. Tik in het menu Instellingen op Systeem en dan Ontwikkelaarsopties.
    5. Scroll omlaag naar Foutopsporing en dan zet USB-foutopsporing aan en dan tik op OK.
    6. Zet Snelle link naar bugrapport aan.
  2. Reproduceer het probleem of de foutmelding op je tablet.
  3. Meteen nadat het probleem is opgetreden of als je een foutmelding krijgt, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.en dan tik op Aan/uit Aan/uit en dan Bugrapport.

Stap 2: Sla het bugrapport op

1. Als je rapport klaar is om te delen, krijg je een melding op je Pixel Tablet.
  2. Tik op de melding en dan OK en dan Drive Drive en dan Opslaan.

Stap 3: Stuur ons het bugrapport

1. Open in Gmail de e-mail van de medewerker van de klantenservice en tik op Beantwoorden.
  2. Tik rechtsboven op Bijlage Bijvoegen en dan Mijn Drive.
  3. Zoek en kies je opgeslagen bugrapport.
  4. Tik op Selecteren en dan Sturen Verzenden.
  5. Tik in het Drive-dialoogvenster dat wordt weergegeven op Meer opties en dan Iedereen met de link en dan Sturen.
  6. Open de Drive-app Drive en zoek het bugrapport dat je hebt verstuurd. Als je Link delen wilt aanzetten voor het bestand, tik je op Meer Meer en dan Toegang beheren.
  7. Tik onder Algemene toegang op Wijzigen en dan Beperkt en dan Iedereen met de link.

Tip: Als je Link delen niet aanzet, wordt het bestand vergrendeld en is het niet toegankelijk voor beoordeling.

Nadat je hebt bevestigd dat we de melding hebben ontvangen, kun je Link delen uitzetten:

1. Ga naar Toegang beheren.
  2. Tik onder Algemene toegang op Wijzigen en dan Iedereen met de link en dan Beperkt.

Stap 4: Zet de ontwikkelaarsmodus uit op je Pixel Tablet

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat
  2. Tik op Systeem en dan Ontwikkelaarsopties.
  3. Zet bovenaan Ontwikkelaarsopties uit.