Feedback over je Pixel Tablet en oplaaddock met speaker naar Google sturen

Je kunt vanuit de app Instellingen Instellingen-app van je tablet feedback over je Pixel Tablet of oplaaddock met speaker naar Google sturen. Met deze informatie kunnen we de producten en services van Google voor iedereen verbeteren.

Feedback over je Pixel Tablet sturen

Voordat je feedback over je Pixel Tablet kunt sturen, moet je toestaan dat je tablet gebruiks- en diagnostische gegevens verzamelt:

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je tablet.
  2. Tik op Beveiliging en privacy en dan Meer privacygegevens en dan Gebruiks- en diagnostische gegevens.
  3. Zet Gebruiks- en diagnostische gegevens aan.

Feedback over je tablet naar Google sturen:

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je tablet.
  2. Tik op Over de tablet en dan Feedback sturen over dit apparaat.
  3. Kies of je Google Play-services toegang wilt geven tot alle apparaatlogboeken van je tablet als je daarom wordt gevraagd.
  4. Tik op het schermtoetsenbord om je feedback in te vullen.
  5. Optioneel: Als je systeemlogboeken wilt toevoegen, vink je het vakje naast Systeemlogboeken aan. Deze logboeken zijn handig voor Google als je een technisch probleem rapporteert.
  6. Tik op Sturen Verzenden. Je bericht, systeeminformatie en e-mailadres (als je bent ingelogd) worden naar Google gestuurd.

Een feedbackrapport voor je oplaaddock met speaker sturen

Voordat je een feedbackrapport voor je oplaaddock met speaker naar Google kunt sturen, moet je Gebruiksgegevens en Crash-rapporten aanzetten:

1. Sluit je Pixel Tablet aan op het oplaaddock met speaker.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op Favorieten of Apparaten .
  4. Houd je vinger op de tegel van je oplaaddock en dan tik op Instellingen .
    • Als je oplaaddock wordt weergegeven als Offline:
      1. Open Snelle instellingen en dan zet Microfoontoegang aan en dan probeer het opnieuw.
      2. Koppel alle apparaten los van de USB-C-poort van je tablet en probeer het opnieuw.
  5. Zet Gebruiksgegevens en crashrapporten van het apparaat naar Google sturen aan.
  6. Open de app Instellingen Instellingen-app op je tablet.
  7. Tik op Hub-modus en dan Instellingen voor dockstation en dan zet Statistiekenverzameling aan.
    • Opmerking: Als je deze optie niet ziet, kun je deze stap overslaan.

Zo verzamel en verstuur je feedback over je oplaaddock met speaker:

1. Sluit je Pixel Tablet aan op het oplaaddock met speaker.
  2. Open de app Instellingen Instellingen-app op je tablet.
  3. Tik op Hub-modus en dan Instellingen voor dockstation en dan Tik om het feedbackrapport voor het dockstation te verzamelen en in te dienen.
  4. Volg de stappen bovenaan dit artikel om feedback te sturen over je Pixel Tablet.