Kontrollera vilket Google-konto som är länkat till en enhet i Google Home-appen

Om du vill få anpassade resultat på en enhet med Google Assistent måste du vara inloggad på det Google-konto som är länkat till enheten.

Kontrollera vilket Google-konto som är länkat till en enhet i Google Home-appen

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter .
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar följt av Igenkänning och delning.
  5. Tryck på Länkade konton för att se Google-konton som är länkade till den här enheten.