Checken welk Google-account aan een apparaat is gekoppeld in de Google Home-app

Als je persoonlijke resultaten wilt krijgen op je apparaat met de Assistent, moet je zijn ingelogd op hetzelfde Google-account dat aan het apparaat is gekoppeld.

Checken welk Google-account aan een apparaat is gekoppeld in de Google Home-app

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op Favorieten of Apparaten .
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik op Instellingen  en dan Herkenning en delen.
  5. Tik op Gekoppelde accounts om de Google-accounts te vinden die aan dit apparaat zijn gekoppeld.