Ändra inställningar för gäster och användare på Pixel Tablet

Användare och gäster kan i stort sett göra samma saker som den som äger enheten, men varje profil har sitt eget lagringsutrymme. Filer, meddelanden och appar delas alltså inte mellan användare, gästprofiler och enhetens ägare. Läs mer om skillnaden mellan användar- och gästprofiler.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 14 eller senare. Läs om hur du uppdaterar din Android-version.

Styra vad användare och gäster får göra på Pixel Tablet

Begränsa vad användare får göra

Om du vill styra vad en användare, t.ex. ett barn, får göra på din surfplatta kan du läsa mer om hur du skapar ett barnkonto.

Låta användare lägga till andra användare från låsskärmen

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på System följt av Flera användare.
    • Kontrollera att Tillåt flera användare har aktiverats.
  3. Aktivera Lägg till användare från låsskärmen.

Kontrollera gästers eller användares lagringsutrymme

Kontrollera lagringsutrymme

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Lagring.
  3. Under Andra användare ser du hur mycket utrymme varje användare eller gäst använder.

Vad delas på en enhet och vad delas inte

Det här delas med alla som använder enheten

• Uppdateringar av appar som fler än en användare har installerat
  • Vissa inställningar, som för Wi-Fi och Bluetooth

Det här delas inte

• Filer och meddelanden, som sms, e-post, foton, musik och dylikt
  • Data från appar som andra användare har installerat