Ändra bakgrund på Pixel Tablet

Du kan ändra start- och låsskärmarnas bakgrund på en Pixel Tablet. Välj bland egna foton eller surfplattans standardbilder, inklusive bilder som ändras automatiskt.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 14 eller senare. Läs om hur du uppdaterar din Android-version.

Ändra bakgrund på Pixel Tablet

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Bakgrund och stil.
  3. Tryck på Låsskärm eller Startskärm.
  4. Välj en bakgrund eller tryck på Fler bakgrunder.
    • Tryck på Mina bilder och använd en egen bild.
    • Om du vill använda en utvald bild kan du trycka på en kategori följt av en bild.
  5. Tryck på Ange bakgrund eller Klar .
    • Tips! Du kan behöva ladda ned bilden först.
  6. Välj vilka skärmar som bakgrunden ska visas på om alternativet är tillgängligt.

Anpassa bakgrunder på Pixel Tablet

Byta färg på ikoner och text

Välj färg för ikoner och text på startskärmen eller låsskärmen:

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Bakgrund och stil.
  3. Tryck på Låsskärm eller Startskärm.
  4. Välj en färg eller tryck på Fler färger.

Använda ikoner med tema

Så här ändrar du appikonerna som stöds så att de matchar enhetens färgschema:

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Bakgrund och stil.
  3. Aktivera eller inaktivera Ikoner med tema längst ned.

Använda dagens bakgrund

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Bakgrund och stil.
  3. Tryck på Fler bakgrunder.
  4. Välj en bakgrundskategori.
    • Funktionen Dagens bakgrund fungerar inte med alla bakgrundskategorier.
  5. Tryck på Dagens bakgrund .
  6. Tryck på OK.