De achtergrond wijzigen op je Pixel Tablet

Je kunt de achtergrondafbeelding op de startschermen en vergrendelingsschermen van je Pixel Tablet wijzigen. Je kunt kiezen uit je eigen foto's of afbeeldingen gebruiken die standaard op je tablet staan, waaronder afbeeldingen die automatisch worden gewijzigd.

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 14 en hoger. Meer informatie over hoe je je Android-versie updatet

De achtergrond wijzigen op je Pixel Tablet

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Achtergrond en stijl.
  3. Tik op Vergrendelscherm of Startscherm.
  4. Kies een achtergrond of tik op Meer achtergronden.
    • Tik op Mijn foto's als je je eigen afbeelding wilt gebruiken.
    • Tik op een categorie en dan tik op een afbeelding als je een beheerde afbeelding wilt gebruiken.
  5. Tik op Achtergrond instellen of Klaar .
    • Tip: Je moet de afbeelding misschien eerst downloaden.
  6. Kies op welke schermen de achtergrond wordt getoond (als deze optie beschikbaar is).

De achtergrond aanpassen op je Pixel Tablet

De kleur van iconen en tekst wijzigen

Zo wijzig je de kleuren van iconen en tekst op je start- of vergrendelscherm:

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Achtergrond en stijl.
  3. Tik op Vergrendelscherm of Startscherm.
  4. Kies een kleur of tik op Meer kleuren.

Thema-iconen gebruiken

Zo wijzig je ondersteunde app-iconen zodat ze overeenkomen met het kleurenschema van je apparaat:

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Achtergrond en stijl.
  3. Zet onderaan Thema-iconen aan of uit.

Een dagelijkse achtergrond gebruiken

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Achtergrond en stijl.
  3. Tik op Meer achtergronden.
  4. Kies een achtergrondcategorie.
    • Dagelijkse achtergrond werkt niet met alle achtergrondcategorieën.
  5. Tik op Dagelijkse achtergrond .
  6. Tik op OK.