Ställa in eller rensa standardappar på Pixel Tablet

Om du har fler än en app med samma funktion kan du välja vilken app som ska användas som standard.  Om du t.ex. har flera fotoredigeringsappar kan du välja vilken av dem som du vill öppna ett foto med.

Ställa in standardappar på Pixel Tablet

Välja när du blir ombedd
  1. Om du blir ombedd i telefonen eller surfplattan att välja vilken app du vill använda trycker du på den önskade appen.
  2. Välj hur ofta du vill använda appen för den åtgärden: Alltid eller Bara en gång.
Välja när som helst
  1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Appar följt av Standardappar.
  3. Tryck på standardappen som du vill ändra.
  4. Tryck på appen som du vill använda som standard.

Rensa standardinställningarna för en app på Pixel Tablet

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Appar.
  3. Tryck på appen som du inte längre vill ha som standard. Om alternativet inte visas trycker du på Visa alla appar eller Appinformation.
  4. Tryck på Öppna som standard.
  5. Inaktivera Öppna länkar som stöds.

När du har rensat standardinställningarna får du frågan om vilken app du vill använda nästa gång du utför åtgärden.