Ställa in, avbryta eller snooza alarm på Pixel Tablet

Du kan skapa och ändra alarm på Pixel Tablet i appen Klocka.

Ställa in ett alarm på Pixel Tablet

Ställa in vilken tid alarmet ska ringa
  1. Öppna appen Klocka Klocka på enheten.
  2. Tryck på Alarm.
  3. Välj ett alarm.
    • Tryck på Lägg till Lägg till om du vill lägga till ett alarm.
    • Du kan redigera en befintlig alarmtid genom att trycka på den aktuella tiden.
  4. Ställ in vilken tid alarmet ska ringa.
    1. På den analoga klockan drar du visaren till den timme du vill ange. Dra sedan visaren till den minut du vill ange.
    2. På den digitala klockan anger du timme och minut.
    3. Om du använder 12-timmarsformatet trycker du på fm eller em.
  5. Tryck på OK.
Stänga av eller sätta på ett alarm
  1. Öppna appen Klocka Klocka på enheten.
  2. Tryck på Alarm.
  3. Tryck på reglaget På/Av för det alarm du vill ändra.

Tips! Om du har angett att alarmet ska återupprepas aktiveras eller inaktiveras alla upprepningar.

Ändra ett alarm på Pixel Tablet

Avbryta eller ta bort ett alarm
  1. Öppna appen Klocka Klocka på enheten.
  2. Tryck på Alarm.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil för alarmet du vill ändra.
    • Avbryt: Slå på eller av reglaget.
    • Radera: Tryck på Radera om du vill radera alarmet permanent.
Ändra ljud eller låt för ett alarm

Använda ett ljud

1. Öppna appen Klocka Klocka på enheten.
  2. Tryck på Alarm.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil för alarmet du vill ändra.
  4. Tryck på namnet på det ljud som används just nu.
  5. Välj ett ljud:
    • Välja ett ljud i listan: Tryck på det.
    • Använda en egen ljudfil: Om du har laddat ned en ljudfil på enheten trycker du på Lägg till ny följt av din ljudfil. Läs mer om var filerna finns.

Använda en låt från YouTube Music, Pandora eller Spotify

1. Ladda ned appen YouTube Music eller Spotify om du inte redan har gjort det. Läs mer om hur du laddar ned appar.

2. Öppna appen och logga in på ditt konto. Läs mer om hur du öppnar appar.

3. Öppna appen Klocka Klocka på surfplattan.

4. Tryck på Alarm.

5. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil för alarmet du vill ändra.

6. Tryck på namnet på det ljud som används just nu.

7. Tryck på YouTube Music eller Spotify bredvid Ljud.

8. Leta reda på låten du vill använda och tryck på den.

• YouTube: Du kan bara välja en låt eller ett album om du har ett premiumkonto. Det går inte att använda kostnadsfria konton med appen Klocka.

• Spotify: Du kan bara välja en låt om du har ett premiumkonto. Med ett kostnadsfritt konto kan du välja spellista och reklam kan spelas upp.

Ändra namn och upprepning för alarmet

1. Öppna appen Klocka Klocka på enheten.
  2. Tryck på Alarm.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil för alarmet du vill ändra.
    • Namn: Tryck på Lägg till etikett om du vill ge alarmet ett namn.
    • Upprepning: Tryck på de veckodagar då alarmet ska upprepas.

Snooza eller stoppa ett alarm på Pixel Tablet

• Snooza: Tryck på Snooza om du vill skjuta upp ett alarm i tio minuter.
  • Stoppa: Tryck på Stoppa om du vill stoppa ett alarm.

Tips! Du kan ändra hur länge ett alarm ska snooza och ställa in att enhetens volymknappar antingen ska snooza eller stänga av alarm. Läs mer om hur du ändrar inställningarna för appen Klocka.