Indstil, annuller eller udsæt alarmer på din Pixel Tablet

Du kan oprette og redigere alarmer på din Pixel Tablet i appen Ur.

Indstil en alarm på din Pixel Tablet

Indstil tidspunktet for alarmen
  1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
  2. Tryk på Alarm.
  3. Vælg en alarm.
    • Tryk på Tilføj Tilføj for at tilføje en alarm.
    • Hvis du vil redigere et eksisterende tidspunkt for en alarm, skal du trykke på dens aktuelle tidspunkt.
  4. Indstil tidspunktet for alarmen.
    1. På det analoge ur: Skub viseren hen til det ønskede timetal. Skub derefter viseren hen til det ønskede minuttal.
    2. På det digitale ur: Angiv det ønskede antal timer og minutter.
    3. Med 12-timers format: Tryk på AM eller PM.
  5. Tryk på OK.
Slå en alarm til eller fra
  1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
  2. Tryk på Alarm.
  3. Tryk på kontakten Til/fra på den relevante alarm.

Tip! Hvis det er en fast alarm, slås alle gentagelser til eller fra.

Rediger en alarm på din Pixel Tablet

Annuller eller slet en alarm
  1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
  2. Tryk på Alarm.
  3. Tryk på menupilen Nedadvendt pil på den relevante alarm.
    • Annuller: Slå kontakten til eller fra.
    • Slet: Tryk på Slet for at slette alarmen permanent.
Skift lyden eller sangen for en alarm

Brug en lyd

1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
  2. Tryk på Alarm.
  3. Tryk på menupilen Nedadvendt pil på den relevante alarm.
  4. Tryk på navnet for den aktuelle lyd.
  5. Vælg en lyd:
    • Vælg en lyd fra listen: Tryk på den.
    • Brug din egen lydfil: Hvis du har downloadet en lydfil til din enhed, skal du trykke på Tilføj ny og derefter Din lydfil. Se, hvordan du finder dine filer.

Brug en sang fra YouTube Music eller Spotify

1. Download YouTube Music- eller Spotify-appen, hvis du ikke allerede har gjort det. Se, hvordan du downloader apps.

2. Åbn appen, og log ind på din konto. Se, hvordan du åbner apps.

3. Åbn appen Ur Ur på din tablet.

4. Tryk på Alarm.

5. Tryk på menupilen Nedadvendt pil på den relevante alarm.

6. Tryk på navnet for den aktuelle lyd.

7. Ud for "Lyde" skal du trykke på YouTube Music eller Spotify.

8. Find en sang, du vil bruge, og tryk derefter på den.

• YouTube: Hvis du vil vælge en sang eller et album, skal du have en Premium-konto. Hvis du har en konto uden beregning, kan den ikke bruges i appen Ur.

• Spotify: Hvis du vil vælge en sang, skal du have en Premium-konto. Hvis du har en konto uden beregning, kan du vælge playlister, og der afspilles muligvis annoncer.

Skift alarmens navn, og hvor ofte den gentages

1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
  2. Tryk på Alarm.
  3. Tryk på menupilen Nedadvendt pil på den relevante alarm.
    • Navn: Tryk på Tilføj etiket for at navngive alarmen.
    • Gentagelse: Hvis alarmen skal gentages, skal du trykke på de relevante ugedage.

Udsæt eller stop en alarm på din Pixel Tablet

• Udsæt: Tryk på Udsæt for at udsætte en alarm i 10 minutter.
  • Stop: Tryk på Stop for at stoppe en alarm.

Tip! Du kan ændre udsættelsesvarigheden og indstille lydstyrkeknapperne på din enhed til at udsætte eller slukke alarmer. Se, hvordan du skifter indstillinger for appen Ur.