Flera enheter svarar på ”Hey Google”

Om du är i närheten av Google Nest- eller Home-enheten och Pixel Tablet eller telefonen ska bara en av enheterna svara på ”Hey Google”. Flera enheter kan aktiveras, men bara en av dem ska svara.

Google väljer den enhet som är mest lämplig för att svara på baserat på olika faktorer, till exempel närheten till enheten, typ av begäran och enhetens funktioner.

Steg 1: Uppdatera Google-appen till en senare version

1. Öppna Google-appen Google-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Tryck på din profil följt av Inställningar Inställningar följt av Om.
  3. Kontrollera versionsnumret.
  4. Besök sidan för Google-appen följt av tryck på Uppdatera om du har en tidigare version än 6.5.

Steg 2: Lägg till samma konto på alla enheterna

Om du har flera Google-konton lägger du till kontot som du använde när du ställde in Google Home på enheten.

Viktigt! Stegen nedan hjälper inte om det inte är din enhet som svarar.

Steg 1: Kontrollera vilket konto som används i Google Home

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Enheter följt av tryck på Google Nest- eller Google Home-enheten.
  3. Tryck på Inställningar följt av Igenkänning och delning följt av Länkade konton.
  4. Kontrollera vilka Google-konton som är länkade till enheten.

Steg 2: Lägg till kontot på enheten

1. Tryck på din profil på Pixel-enhetens startskärm följt av tryck på Lägg till.
  2. Följ anvisningarna på skärmen. När du har lagt till kontot behöver du inte vara inloggad på det längre.

Få mer hjälp eller skicka feedback

Du kan kontakta oss på vår supportsida, i forumet, i enhetens inställningsapp eller i Google Home-appen Google Home-appen.

Obs! När du skickar feedback hjälper det oss att åtgärda problemet, men du får inte svar personligen.

Kontakta oss i hjälpcentret

1. Öppna hjälpcentret för Google Pixel Tablet.
  2. Tryck på Kontakta oss.
  3. Välj hur du vill kontakta oss.

Kontakta oss på din enhet

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Tips och support.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att ringa oss, chatta med oss online eller skicka feedback.

I Google Home-appen

1. Öppna Google-appen Google-appen på enheten.
  2. Tryck på din profil följt av Hjälp och feedback följt av Skicka feedback.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att rapportera problemet följt av tryck på Skicka Skicka.