De Pixel Tablet aan- of uitzetten

Je kunt je Pixel Tabel aanzetten of in stand-bymodus zetten met de aan/uit-knop. De aan/uit-knop zit aan de zijkant van de tablet, in de buurt van de camera aan de achterkant.

Aan/uit-knop

De Pixel Tablet aan- of uitzetten

• Als je de tablet wilt uitzetten, houd je de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt.
  • Zo zet je de tablet uit:
    • Houd de aan/uit-knop en de knop Volume omhoog ingedrukt en dan druk op Uitzetten op het scherm.
    • Je kunt ook vanaf de bovenkant van het scherm omlaag swipen. Tik op Aan/uit Aan/uit en dan Uitzetten Aan/uit.

De Google Assistent activeren met de aan/uit-knop

Je kunt wijzigen wat er gebeurt als je op de aan/uit-knop drukt. Je kunt de aan/uit-knop ingedrukt houden om de Google Assistent of het aan/uit-menu te openen. Als je deze instelling wilt wijzigen, doe je het volgende:

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Apps en dan Assistent en dan Aan/uit vasthouden voor de Assistent.
  3. Kies wat er gebeurt als je de aan/uit-knop ingedrukt houdt:
    • Digitale assistent: Activeer je standaard digitale assistent, zoals de Google Assistent.
    • Aan/uit-menu: Open het aan/uit-menu.

Het scherm van de Pixel Tablet uitzetten en weer aanzetten

Als je het scherm wilt aan- of uitzetten terwijl de tablet aanstaat, druk je één keer op de aan/uit-knop. Je kunt om het scherm uit te zetten ook omlaag swipen vanaf de bovenkant van het scherm en dan tik op Aan/uit Aan/uit en dan Lockdown Vergrendelen.

Belangrijk: Als je een wachtwoord op je tablet instelt voordat je deze vergrendeld, kun je je vingerafdruk niet gebruiken voor de eerste keer dat je de tablet ontgrendeld.