Docka och koppla från Pixel Tablet

Pixel Tablet fästs magnetiskt i laddningsstationen med högtalare. När den är dockad laddas den automatiskt. Läs mer om hur du dockar och kopplar från surfplattan nedan.

Docka Pixel Tablet

Surfplattan fästs magnetiskt i laddningsstationen. Så här dockar du surfplattan:

1. Placera laddningsstationen på en plan yta och anslut den till ett eluttag.
  2. Håll i Pixel Tablet och placera den så att kameran hamnar högst upp.
  3. Passa in surfplattans baksida mot laddningsstationens framsida så att kontakterna passas in.
  4. Flytta surfplattan långsamt bakåt mot laddningsstationen tills den fäster.

Docka och koppla från

Docka Pixel Tablet med skalet på

Så här dockar du Pixel Tablet när den sitter i skalet till Pixel Tablet (säljs separat):

1. Håll Pixel Tablet så att den främre kameran är vänd mot dig.
  2. Kontrollera att stativet är nedfällt mot baksidan av skalet. Logotypen och pogo-kontaktstiften ska vara innanför stativets ring när den är på rätt plats.
  3. Placera surfplattan så att stödstativets ring är i linje med laddningsstationens yta.
  4. Flytta surfplattan långsamt bakåt mot laddningsstationen tills den fäster.
Ta bort Pixel Tablet från laddningsstationen
Lossa surfplattan genom att ta tag i den och vrida uppåt tills den lossnar.
Koppla från Pixel Tablet
Låsa upp Pixel Tablet
Lås upp surfplattan genom att svepa uppåt från skärmens nederkant. Om du har ställt in fingeravtryckslås ska du placera fingret lätt på av/på-knappen tills enheten låses upp.