Sett Pixel Tablet i dokken og ta Pixel Tablet ut av dokken

Pixel Tablet festes til ladedokken med høyttaler ved hjelp av magneter. Når nettbrettet er i dokken, lades det automatisk. Nedenfor ser du hvordan du kobler nettbrettet til og fra dokken.

Sett Pixel Tablet i dokken

Nettbrettet festes til ladedokken ved hjelp av magneter. Slik setter du nettbrettet i dokken:

1. Sett dokken på en flat overflate, og koble den til et strømuttak.
  2. Hold Pixel Tablet med kameraet øverst.
  3. Hold baksiden av nettbrettet mot forsiden av dokken, slik at kontaktene er på linje med hverandre.
  4. Før nettbrettet sakte bakover mot dokken til det festes.

Sett i og ta ut av dokken

Sett en Pixel Tablet med et Pixel Tablet-deksel i dokken

Slik setter du Pixel Tablet i dokken når det er i et Pixel Tablet-deksel (selges separat):

1. Hold Pixel Tablet med frontkameraet øverst og vendt mot deg.
  2. Sørg for at støtten er foldet inn mot baksiden av dekselet. Logoen og pogo-kontaktstiftene skal være inni ringen på støtten når den er i riktig posisjon.
  3. Hold nettbrettet slik at ringen på støtten er på linje med forsiden av dokken.
  4. Før nettbrettet sakte bakover mot dokken til det festes.
Ta Pixel Tablet ut av dokken
For å ta nettbrettet ut av dokken, ta tak i det og drei det oppover til det løsner.
Ta Pixel Tablet ut av dokken
Lås opp Pixel Tablet
For å låse opp nettbrettet, sveip opp fra bunnen av skjermen. Hvis du har konfigurert opplåsing med fingeravtrykk, legger du fingeren på av/på-knappen på nettbrettet til det låses opp.