Koble Pixel Tablet til en wifi-sone

Du kan bruke telefonens mobildata til å koble Pixel Tablet til internett når du ikke har tilgang til et wifi-nettverk. Når du deler en tilkobling på denne måten, kalles det internettdeling eller wifi-sone.

Enkelte leverandører av mobildata begrenser databruken eller tar ekstra betalt når du deler internett med andre enheter. Vi anbefaler at du hører med leverandøren før du slår på disse funksjonene.

Koble Pixel Tablet til telefonens wifi-sone

1. Slå på mobil wifi-sone på Android-telefonen. Følg veiledningen som fulgte med telefonen.
  2. Gjør dette på Pixel Tablet:
    1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
    2. Trykk på Internett og så trykk på navnet til wifi-sonen.

Knytt nettbrettet til Android-telefonen med Bluetooth

1. Slå på Bluetooth

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på Pixel Tablet.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter og så Tilkoblingsinnstillinger og så Bluetooth.
  3. Slå på Bruk Bluetooth.

2. Slå på Bluetooth-internettdeling

1. På Android-telefonen din:
    1. Åpne Bluetooth-innstillingene og koble telefonen til Pixel Tablet. Nettbrettet vises som «Pixel Tablet». Merk: Hvis du får en forespørsel på en av enhetene, trykker du på den for å fullføre tilkoblingen.
    2. Konfigurer Bluetooth-internettdeling. Følg veiledningen som fulgte med telefonen.

Internettdeling med USB-kabel

1. Koble Pixel Tablet til Android-telefonen din med en USB-kabel.
  2. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på Pixel Tablet.
  3. Trykk på Nettverk og internett og så Internettdeling og så slå på USB-internettdeling.
Viktig: Denne innstillingen er bare tilgjengelig hvis du kobler nettbrettet til en annen enhet med USB-kabel.

Del internettilkoblingen til Pixel Tablet med en annen enhet

Når Pixel Tablet er koblet til internett, kan du bruke Bluetooth til å dele den trådløse internettilkoblingen med andre Bluetooth-kompatible enheter i nærheten.

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på Pixel Tablet.
  2. Trykk på Nettverk og internett og så Internettdeling og så slå på Bluetooth-internettdeling.
  3. Koble Pixel Tablet til en annen enhet via Bluetooth. Nettbrettet vises som «Pixel Tablet».
  4. Konfigurer den andre enheten slik at den får nettverkstilkobling via Bluetooth. Følg instruksjonene som fulgte med enheten.