Kopier data fra en iPhone- eller Android-enhet til Pixel Tablet

Med bare noen få trinn kan du kopiere data fra den forrige enheten din, for eksempel en iPhone, iPad eller Android-telefon, til Pixel Tablet.

Kopier fra en Android-enhet til en Pixel Tablet

Kopier data fra Android-enheten din til nye Pixel Tablet kjapt. Du kan kopiere data, som bilder og musikk, fra den forrige enheten din til nye Pixel Tablet. Google-appene du bruker hver dag, for eksempel Gmail og Chrome, er klare til bruk.

Trinn 1. Gjør deg klar til å konfigurere den nye Pixel Tablet-enheten

Sørg for at du har

• fulladet Android-enhet med ladekabel og oppdatert programvare
  • ny, oppladet Pixel Tablet
  • god wifi-tilkobling

Viktig: Du må ha en Google-konto for å laste ned apper. Noe innhold kan ikke kopieres til Pixel Tablet hvis du ikke har konto.

Trinn 2. Start konfigureringen av Pixel Tablet

Du er klar til å konfigurere det nye nettbrettet:

1. Slå på Pixel Tablet og så, og trykk på Kom i gang.
  2. Følg veiledningen på skjermen. Koble enheten til et wifi-nettverk når du blir bedt om det.

Viktig: Du må være koblet til et nettverk for at data skal kunne kopieres fra den gamle enheten.

Trinn 3. Koble til enhetene dine

1. Når du blir bedt om å kopiere appene og dataene dine mens du konfigurerer Pixel Tablet, trykker du på Neste.
  2. Slå på og lås opp den gamle enheten.
  3. Koble sammen de to enhetene med en USB-kabel.
    • Hvis du ikke har noen kabel, trykker du på Har du ingen kabel? og så og følger veiledningen på skjermen.
  4. Bekreft tilkoblingen på den gamle enheten.
  5. Logg på Google-kontoen din på Pixel Tablet.

Når du kopierer data med kabel, blir videoer, kontakter, kalendere og musikk kopiert til den nye enheten. Følgende kopieres ikke:

• kontoer som ikke er Google-kontoer, og tilhørende data
  • nedlastinger, for eksempel PDF-filer
  • bilder, videoer og musikk som er lagret i skjulte mapper
  • apper som ikke kommer fra Google Play-butikken
  • data fra apper som ikke bruker Android-sikkerhetskopiering
  • kontakter og kalendere som er synkronisert til tjenester som ikke er fra Google

Trinn 4. Kopier dataene dine

Kopieringen av data kan ta alt fra noen minutter til over en time. Mens du venter, kan du administrere andre innstillinger, for eksempel opplåsing med fingeravtrykk eller Google-assistenten. Hvis du vil konfigurere dette senere, kan du trykke på Hopp over.

1. Fjern avmerkingen i boksene ved siden av datakategoriene du ikke vil kopiere og så trykk på Kopiér og så Fortsett.
  2. Etter at dataene er kopiert til Pixel Tablet, trykker du på Ferdig inntil videre.

Tips: Hvis noen av appene ikke ble kopiert, kan du laste dem ned fra Google Play-butikken.

Få flere tips og mer hjelp

Åpne Pixel-tips for å få mer hjelp med å konfigurere Pixel Tablet:

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Tips og brukerstøtte.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til brukerstøtten for Pixel Tablet eller kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne!

IPHONE, IPAD og ICLOUD er varemerker som tilhører Apple Inc.
SPOTIFY er et varemerke som tilhører Spotify Technology SA, som er registrert i USA og andre land.
WHATSAPP er et varemerke som tilhører WHATSAPP LLC.