Använda och anpassa snabbinställningar på Pixel Tablet

På menyn Snabbinställningar får du snabb åtkomst till och kontroll över de inställningar du använder mest.

Obs! En del funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk.

Öppna Snabbinställningar

1. Svep nedåt från skärmens överkant.
  2. Om du sveper åt höger på inställningarna visas samtliga snabbinställningar.

Aktivera eller inaktivera Snabbinställningar

• Tryck på en inställning som du vill aktivera eller inaktivera. Nedtonade inställningar är inaktiverade.
  • Tryck länge på en inställning för att se fler alternativ.

Användbara snabbinställningar

• Reglage för ljusstyrka: Dra reglaget högst upp åt vänster eller höger för att göra skärmen mörkare eller ljusare.
  • Mikrofonåtkomst: Tryck för att tillåta eller blockera mikrofonåtkomst.
  • Kameraåtkomst: Tryck för att tillåta eller blockera kameraåtkomst.
  • Hem: Tryck för att öppna hempanelen och styra kompatibla smarta hemenheter.
  • Skärmsläckare: Tryck för att aktivera skärmsläckaren du har valt.

Anpassa Snabbinställningar

Du kan anpassa menyn Snabbinställningar för att visa eller dölja specifika inställningar:

1. Svep nedåt från skärmens överkant.
  2. Tryck på Redigera Redigera.
  3. Scrolla upp och ned för att hitta inställningar som du vill lägga till eller ta bort.
  4. Lägg till eller ta bort varje inställning.
    • Lägg till en inställning genom att dra den till den översta rutan.
    • Ta bort en inställning genom att dra den till den nedersta rutan.
  5. Tryck på Tillbaka Tillbaka.