Länka tjänster för video, musik, radio och poddar på Pixel Tablet

Du kan länka dina favorittjänster för att streama video och musik på Pixel Tablet. Eftersom dessa tjänster är länkade till Google Assistent kan du titta på en serie eller lyssna på musik handsfree. Du kan även välja vilka standardtjänster som ska användas av Google Assistent när du säger något i stil med ”Hey Google, spela upp lite musik”.

• För att docka Pixel Tablet och använda hubbläget behöver du en laddningsstation med högtalare.
  • Du kan behöva låsa upp surfplattan innan du kan använda röstkommandon för Google Assistent för att spela upp nyheter, radio, poddar eller annan media från vissa appar och tjänster.

Länka tjänster för video, musik, radio och poddar

Länka dina musik- och videotjänster så att du enkelt kommer åt dem med Google Assistent, även om surfplattan är låst och dockad i hubbläget.

Tips! Om du vill öppna inställningarna för assistenten med rösten efter att du har konfigurerat Google Assistent säger du ”Hey Google, öppna inställningarna för assistenten”.

Länka videotjänster
  1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Hubbläge följt av Assistent följt av Video.
  3. Välj videotjänsten som du vill ansluta till under Lägg till en tjänst.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Obs! Du kan även öppna inställningarna i Google Home-appen:

1. Öppna Google Home-appen Google Home på enheten.
  2. Tryck på Inställningar följt av Video eller Live-tv.
Länka musiktjänster
  1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Hubbläge följt av Assistent följt av Musik.
  3. Tryck på den musiktjänst du vill ansluta till under Fler musiktjänster.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Obs! Du kan även öppna inställningarna i Google Home-appen:

1. Öppna Google Home-appen Google Home på enheten.
  2. Tryck på Inställningar följt av Musik.
Länka radiotjänster
  1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Hubbläge följt av Assistent följt av Alla Assistent-inställningar.
  3. Tryck på Radio följt av radiotjänsten du vill ansluta till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Obs! Du kan även öppna inställningarna i Google Home-appen:

1. Öppna Google Home-appen Google Home på enheten.
  2. Tryck på Inställningar följt av Radio.
Länka poddtjänster
  1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Hubbläge följt av Assistent följt av Alla Assistent-inställningar.
  3. Tryck på Poddar följt av poddtjänsten du vill ansluta till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Obs! Du kan även öppna inställningarna i Google Home-appen:

1. Öppna Google Home-appen Google Home på enheten.
  2. Tryck på Inställningar följt av Poddar.

Välj standardtjänster för musik och poddar

Om du länkar mer än en medietjänst till Pixel Tablet, till exempel två olika streamingtjänster för musik, kan du välja vilken som ska spelas upp som standard. När du ber Google-assistenten att spela upp en låt och inte anger en tjänst öppnas standardtjänsten.

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Hubbläge följt av Assistent.
  3. Tryck på en inställning:
    • Musik: Tryck på tjänsten du vill ange som standard under Dina musiktjänster.
    • Video: Tryck på den tjänst som du vill ange som standard under Standardtjänster.

Tips! Om du vill hantera dina andra medietjänster, till exempel radiotjänster, öppnar du appen Inställningar Appen Inställningar följt av tryck på Hubbläget följt av Assistent följt av Alla Assistent-inställningar följt av tryck på den tjänst du vill hantera, till exempel Radio.

Obs! Du kan även öppna inställningarna i Google Home-appen:

1. Öppna Google Home-appen Google Home på enheten.
  2. Tryck på Inställningar följt av. Under Tjänster trycker du på en typ av tjänst följt av tryck på tjänsten som du vill länka, hantera, eller ange som standard.