Tilknytt video-, musikk-, radio- og podcasttjenester på Pixel Tablet

Du kan tilknytte favorittjenestene dine for video- eller musikkstrømming på Pixel Tablet. Siden disse tjenestene er knyttet til Google-assistenten, kan du se på TV eller høre på musikk med stemmestyring. Du kan også velge standardtjenestene Google-assistenten bruker når du sier for eksempel «Hey Google, spill av musikk».

• For å sette Pixel Tablet i dokken og bruke Hub-modusen trenger du en ladedokk med høyttaler.
  • Det kan hende du må låse opp nettbrettet før du kan bruke talekommandoer for Google-assistenten til å spille av nyheter, radio, podcaster eller annet medieinnhold fra enkelte apper og tjenester.

Tilknytt video-, musikk-, radio- og podcasttjenester

Tilknytt musikk- og videotjenester for å få enkel tilgang til dem via Google-assistenten – selv om nettbrettet er låst og dokket i Hub-modus.

Tips: For å åpne Assistent-innstillingene med stemmen etter at du har konfigurert Google-assistenten, si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».

Tilknytt videotjenester
  1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Hub-modus og så Assistent og så Video.
  3. Under «Legg til en tjeneste» velger du videotjenesten du vil koble til.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Merk: Du kan også åpne disse innstillingene i Google Home-appen:

1. Åpne Google Home-appen Google Home på enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger og så Video eller Direktesendt TV.
Tilknytt musikktjenester
  1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Hub-modus og så Assistent og så Musikk.
  3. Under «Flere musikktjenester» trykker du på musikktjenesten du vil koble til.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Merk: Du kan også åpne disse innstillingene i Google Home-appen:

1. Åpne Google Home-appen Google Home på enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger og så Musikk.
Tilknytt radiotjenester
  1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Hub-modus og så Assistent og så Se alle Assistent-innstillingene.
  3. Trykk på Radio og så radiotjenesten du vil koble til.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Merk: Du kan også åpne disse innstillingene i Google Home-appen:

1. Åpne Google Home-appen Google Home på enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger og så Radio.
Tilknytt podcasttjenester
  1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Hub-modus og så Assistent og så Se alle Assistent-innstillingene.
  3. Trykk på Podcaster og så podcasttjenesten du vil koble til.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Merk: Du kan også åpne disse innstillingene i Google Home-appen:

1. Åpne Google Home-appen Google Home på enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger og så Podcaster.

Velg standardtjenester for musikk og podcaster

Hvis du knytter mer enn én medietjeneste til Pixel Tablet, for eksempel to forskjellige strømmetjenester for musikk, kan du velge hvilken tjeneste som skal brukes som standard. Når du ber Google-assistenten om å spille av en sang og ikke spesifiserer noen tjeneste, åpnes standardtjenesten.

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Hub-modus og så Assistent.
  3. Trykk på en innstilling:
    • Musikk: Trykk på tjenesten du vil angi som standard, under «Dine musikktjenester».
    • Video: Under «Standardtjenester» trykker du på tjenesten du vil angi som standard.

Tips: For å administrere de andre medietjenestene dine, for eksempel radiotjenester, åpne Innstillinger-appen på enheten Innstillinger-app og så trykk på Hub-modus og så Assistent og så Se alle Assistent-innstillingene og så trykk på tjenesten du vil administrere, for eksempel Radio.

Merk: Du kan også åpne disse innstillingene i Google Home-appen:

1. Åpne Google Home-appen Google Home på enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger og så trykk på en tjenestetype under «Tjenester» og så trykk på tjenesten du vil tilknytte, administrere eller angi som standard.