Contact met ons opnemen voor aanvullende support voor je Pixel Tablet

Je kunt op verschillende manieren hulp krijgen bij je Pixel Tablet:

Praten met ons

Vanaf je Pixel Tablet

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Tips en support en dan Contact met ons opnemen.
  3. Voer informatie in over je probleem en dan tik op Volgende en dan volg de instructies op het scherm.
  4. Tik op Volgende stap en dan Chatten of Gebeld worden.

Vanaf elke telefoon, tablet of computer

1. Ga in een webbrowser naar het Helpcentrum voor de Pixel Tablet.
  2. Scroll naar de onderkant van de pagina en dan selecteer Contact met ons opnemen.
  3. Voer informatie in over je probleem en dan tik op Volgende en dan volg de instructies op het scherm.
  4. Selecteer Volgende stap en dan Chatten of Gebeld worden.

Experts in de Pixel Tablet-community om hulp vragen

Stel vragen, deel tips en bespreek apparaatfuncties met andere Pixel Tablet-gebruikers in de Google Pixel Tablet-community.

Hulp vragen op Twitter

Tweet over je Pixel Tablet naar @MadeByGoogle.

Meer informatie over je Pixel Tablet

Zoeken naar een instelling op je Pixel Tablet

Als je een instelling niet kunt vinden, kun je ernaar zoeken:

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Zoeken Zoeken en dan geef de instelling op die je wilt zoeken en dan tik op een instelling.

Help-artikelen zoeken op onderwerp of zoekwoord

Meer informatie over wat je kunt doen met je tablet en hoe je problemen kunt oplossen:

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Tips en support en dan Kiezen hoe je je informatie krijgt.
    • Als je een aanbevolen artikel wilt lezen, tik je erop.
    • Als je een onderwerp wilt zoeken, tik je op Help voor Zoeken.

Hoelang krijg ik support voor mijn Pixel Tablet?

Pixel Tablets krijgen telefonische en online support zolang de tablets beveiligingsupdates krijgen. Meer informatie over wanneer je updates krijgt op je Pixel Tablet