Hør på musikk, nyheter og podcaster på Pixel Tablet

Du kan høre på musikk, nyheter, podcaster og radio på Pixel Tablet med en rekke apper og tjenester som er tilgjengelige i Google Play-butikken Google Play.

Du kan også knytte apper og tjenester til Google-assistenten og kontrollere avspillingen med kontroller på skjermen eller talekommandoer, selv når nettbrettet er låst og satt i en ladedokk med høyttaler.

• For å sette Pixel Tablet i dokken og bruke Hub-modusen trenger du en ladedokk med høyttaler.
  • Det kan hende du må låse opp nettbrettet før du kan bruke talekommandoer for Google-assistenten til å spille av nyheter, radio, podcaster eller annet medieinnhold fra enkelte apper og tjenester.

Slik lytter du til medier på Pixel Tablet

Du kan høre på musikk, nyheter, podcaster og radio ved å installere favorittappene dine eller bruke Google-assistenten.

Installer favorittappene dine for å lytte til medieinnhold

Du kan laste ned apper fra Google Play-butikken for å spille av medier fra strømmeappene og -tjenestene du foretrekker. Installer en app, logg på eller opprett konto, og spill av medier med appkontrollene.

Bruk Google-assistenten til å lytte til medieinnhold

Enkelte strømmeapper og -tjenester er kompatible med Google-assistenten, så du kan bruke «Hey Google» til å spille av medieinnhold med Pixel Tablet.

Tips: Du må tilknytte medietjenestene i Assistent-innstillingene for å bruke denne funksjonen.

Lytt til musikk, podcaster med mer i Hub-modus

Viktig: For å sette Pixel Tablet i dokken eller bruke Hub-modusen trenger du en ladedokk med høyttaler. Du kan kjøpe Pixel Tablet med eller uten dokk eller kjøpe en dokk separat.
Slik lytter du til medier når nettbrettet er låst og dokket i Hub-modus:
  1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Hub-modus og så Assistent.
  3. Slå på Bruk assistenten for å spille musikk, filmer med mer når nettbrettet er låst.
  4. Trykk på innstillingen igjen for å slå den av.

Slik kontrollerer du medieavspilling på Pixel Tablet

Når du spiller av medieinnhold på Pixel Tablet, kan du kontrollere medieavspilling på berøringsskjermen, med Assistent-talekommandoer eller med Google Home-appen.

Kontroller medieinnhold med berøring

Når medieinnhold spilles av i Hub-modus, kan du kontrollere avspillingen på låseskjermen og startskjermen med berøring. En mediemodul vises automatisk med knapper du kan bruke til å styre det som spilles av.

Noen medieapper har moduler du kan legge til på startskjermen for enkel berøringskontroll. Plasser modulen på startskjermen, og trykk på modulen for å kontrollere volumet, sette avspillingen på pause, hoppe over eller bytte sang, podcast, radiostasjon med mer.

Kontroller medieinnhold med Assistent-talekommandoer

Når du knytter strømmetjenester til Google-assistenten, kan du bruke talekommandoer til å kontrollere medieinnhold på Pixel Tablet.

Finn ut mer om talekommandoer for Google-assistenten du kan bruke til å spille av medieinnhold.

Hvis du sier en talekommando for å spille av medieinnhold før du konfigurerer en standardtjeneste for det, får du et Google Assistent-varsel. For å konfigurere en standardtjeneste, trykk på varselet og følg veiledningen på skjermen.

Kontroller medier med Google Home-appen (bare i Hub-modus)

Når du spiller av medieinnhold på Pixel Tablet i Hub-modus, kan du bruke Google Home-appen Google Home-appen på telefonen til å øke eller redusere volumet, kontrollere avspillingen og endre hvor du lytter:

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er tilknyttet den samme kontoen som Pixel Tablet.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen på telefonen eller nettbrettet.
  3. Trykk på den aktive medieøkten for
    • avspillingskontroller
    • volumkontroll
    • enhetens avspillingskontroller