Technische specificaties van de Google Pixel Tablet

Hieronder vind je de technische specificaties van de Google Pixel Tablet. Wil je een Pixel Tablet kopen? Ga dan naar de Google Store.

Opmerking: Sommige functies zijn niet in alle landen of talen beschikbaar.

Categorie Details
Scherm
  • Scherm van 10,95 inch1
  • LCD
  • Resolutie van 2560 x 1600
  • Dichtheid van 276 pixels per inch
  • Beeldverhouding van 16:10
  • Helderheid van 500 nits (gemiddeld)
  • Vlek- en vingerafdrukresistente coating
  • Scherm met touchscreen
  • Werkt met USI 2.0-styluspennen
  • Volledige 24-bits diepte voor 16 miljoen kleuren
Afmetingen en gewicht2

Pixel Tablet:

• 493 g
  • 10,2 breed x 6,7 hoog x 0,3 diep (inch)
  • 25,8 breed x 16,9 hoog x 0,81 diep (cm)

Oplaaddock met speaker:

• 460 g
  • 5,2 breed x 3,7 hoog x 2,8 diep (inch)
  • 13,2 breed x 9,4 hoog x 7,03 diep (cm)
Batterij en opladen
  • Pixel Tablet met oplaaddock met speaker: Opladen via het Oplaaddock met speaker (inbegrepen) of de USB-C®-kabel en de voedingsadapter (los verkrijgbaar)
  • Pixel Tablet: USB-C®-kabel en -oplader (oplader is los verkrijgbaar)
  • Tot 12 uur videostreamen3
  • Ingebouwde batterij van 27 wattuur
Geheugen en opslag
  • 8 GB LPDDR5 RAM
  • 128 en 256 GB UFS 3.1-opslag4
Processors
  • Google Tensor G2
  • Titan M2-beveiligingscoprocessor
Beveiliging
  • End-to-end beveiliging ontworpen door Google
  • Meerlaagse hardwarebeveiliging
    • Tensor-beveiligingskern
    • Gecertificeerde Titan M2-beveiligingschip
    • Trusty (vertrouwde uitvoeringsomgeving)
  • Minimaal 5 jaar beveiligingsupdates5
  • Bescherming tegen phishing en malware
  • Automatische beveiligingschecks en privacyopties in het Veiligheidscentrum
  • Camera- en microfoonschakelaars
  • Private Compute Core
  • Android System Intelligence
  • Versleuteling van Android-back-ups
  • Ga voor meer informatie naar g.co/privacy en g.co/pixel/certifications.
Camera aan voorzijde
  • 8 megapixels (MP)
  • Pixelbreedte van 1,12 μm
  • Diafragma van ƒ/2.0
  • Vaste focus
  • Gezichtsveld van 84°
  • Afbeeldingssensor van 1/4"
Camera aan achterzijde
  • 8 megapixels (MP)
  • Pixelbreedte van 1,12 μm
  • Diafragma van ƒ/2.0
  • Vaste focus
  • Gezichtsveld van 84°
  • Afbeeldingssensor van 1/4"
Camerafuncties
  • Magische gum6
  • Foto scherp maken
  • Lange belichting
  • Panorama
  • Handmatige witbalans
  • Vergrendelde map
  • Nachtzicht
  • Topfoto
  • Portretmodus (alleen camera aan voorzijde)
  • Portretlicht
  • Vaak gefotografeerde gezichten
  • Live HDR+
  • Begeleid kader

Video en videobellen

Camera aan voorzijde

• Video-opnamen in 1080p bij 30 frames per seconde

Camera aan achterzijde

• Video-opnamen in 1080p bij 30 frames per seconde

Bel-apps

• Inclusief Google Meet
  • Onder andere Zoom en WhatsApp beschikbaar op Google Play

Functies

• Videostabilisatie
  • Live HDR+
  • Automatische timelapse
  • Spraakverbetering
  • Video-indelingen: HEVC (H.265) en AVC (H.264)
Verificatie
  • Ontgrendelen met vingerafdruk via de vingerafdruksensor in de aan/uit-knop
  • Patroon, pincode, wachtwoord
Sensoren
  • Sensor voor omgevingslicht
  • Versnellingsmeter
  • Gyroscoop
  • Magnetometer
  • Hall-sensor
Knoppen en poorten
  • Aan/uit-knop
  • Volumeregeling
  • Poort met USB®-C 3.2 Gen 1
  • 4-pins accessoireconnector voor opladen, gegevensoverdracht en audio-uitvoer
Media en audio
  • Audiosysteem met 4 speakers
  • 3 microfoons voor gesprekken, opnamen en de Google Assistent
  • Ruisonderdrukking
Connectiviteit en locatie
  • Wifi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax) met 2x2 MIMO, simultane dualband (2,4 GHz en 5,0 GHz)
  • Bluetooth v5.2
  • Ultra-wideband chip voor nauwkeurige bereikbepaling
  • Google Cast
Kleuren
  • Porselein
  • Grijsgroen
  • Roze (alleen VS)
In de verpakking

Pixel Tablet met oplaaddock met speaker:

• Pixel Tablet
  • Oplaaddock met speaker
  • Voedingsadapter
  • Snelstartgids
  • Boekje over veiligheid en garantie

Pixel Tablet (alleen tablet):

• Pixel Tablet
  • USB-C-kabel
  • Snelstartgids
Oplaaddock met speaker

Belangrijk: Als je de Pixel Tablet wilt docken of de Hub-modus wilt gebruiken, heb je een Oplaaddock met speaker nodig. Je kunt de Pixel Tablet met of zonder dock kopen of afzonderlijk kopen.

• Magnetische docking-interface met pogo-pinaansluiting
  • Max. oplaadsnelheid van 15 W7
  • Full-range speaker van 4,35 cm
Beveiligings- en OS-updates 5 jaar lang beveiligingsupdates8
Materialen
  • Op basis van het productgewicht bestaat de tablet uit meer dan 30% gerecycled materiaal en het aluminium van de ombouw is 100% gerecycled9
  • Nanokeramische coating
Garantie

Pixel Tablet en Pixel Tablet met oplaaddock met speaker:

• 1 jaar (Verenigde Staten, Canada, Japan)
  • 2 jaar (Verenigd Koninkrijk, EU, Australië)
Google Assistent Vraag handsfree om hulp. Zeg 'Hey Google' om bijvoorbeeld muziek en video's af te spelen, vragen te stellen, smarthome-apparaten te bedienen en taken te beheren.
Besturingssysteem Android
Videoweergave
  • Ondersteunt H.263, H.264 AVC, H.265 HEVC, MPEG-4, VP8, VP9 en AV1
  • Ondersteunt HDR10-content
Audioweergave Ondersteunt onder andere AAC, MP3, FLAC en LDAC

Opmerkingen

1Het scherm heeft afgeronde hoeken. Als rechthoek heeft het scherm een beelddiagonaal van 11 inch. Het beschikbare beeldvlak is kleiner. De afmetingen kunnen variëren op basis van de configuratie en het productieproces.

2De afmetingen en het gewicht variëren op basis van de configuratie en het productieproces.

3De batterijtests zijn begin 2023 in Californië uitgevoerd op pre-productiehardware en -software. Videocontent werd met de YouTube-app op een Pixel Tablet via wifi gestreamd met een resolutie van 1080p. Aanpasbare helderheid en Ambient EQ stonden uit en de helderheid was ingesteld op 82%. Verder werden de standaardinstellingen gebruikt. De batterijduur is afhankelijk van allerlei factoren. Het gebruik van bepaalde functies vermindert de batterijduur. De werkelijke batterijduur kan korter zijn.

4De opslagspecificaties verwijzen naar de capaciteit vóór de formattering. De werkelijke, geformatteerde capaciteit is lager.

5Android-beveiligingsupdates voor minimaal 5 jaar vanaf de datum waarop het apparaat beschikbaar is gekomen in de Google Store in de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar g.co/pixeltablet/updates.

6Google Foto's-app vereist. Magische gum werkt misschien niet op alle afbeeldingselementen.

7De oplaadsnelheid is afhankelijk van het gebruik, de omgeving en andere factoren.

8Pixel-beveiligingsupdates voor minimaal 5 jaar vanaf de datum waarop het apparaat in de Verenigde Staten beschikbaar is gekomen in de Google Store. Updates omvatten misschien ook nieuwe functiereleases en andere software-updates. Ga voor meer informatie naar g.co/pixeltablet/updates.

9Op basis van het gewicht bestaat het product voor ten minste 25% uit gerecycled aluminium.

USB-C® is een gedeponeerd handelsmerk van het USB Implementers Forum.

Het woordmerk Bluetooth® en de bijbehorende logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc.