Je Pixel Tablet inpakken en terugsturen

Als je de verzenddoos krijgt, volg je deze stappen om je Pixel Tablet in te pakken zodat je deze kunt terugsturen:

1. Open de verzenddoos van Google.
  2. Plaats de Pixel Tablet in de bijgeleverde papieren zak.
  3. Haal de inzetbak uit de verzenddoos.
  4. Til de binnenflappen van de inzetbak op en leg de zak met de Pixel Tablet erin.
  5. Plaats de inzetbak (met de tablet) weer in de verzenddoos.
  6. Druk het RMA-bon af en leg deze in de verzenddoos.
  7. Sluit het deksel en dan plak de verzenddoos dicht met plakband.
  8. Bevestig het verzendlabel op een zichtbare plek op de doos.
  9. Laat de verzenddoos ophalen of breng deze naar de locatie van de aangegeven bezorgdienst.