Använda delad skärm på Pixel Tablet

Du kan använda två appar samtidigt på en Pixel Tablet. I läget för delad skärm kan du ändra storlek och position på appar eller dra data mellan kompatibla appar och göra flera saker samtidigt.

Så här använder du flera appar på Pixel Tablet

Så här använder du två appar samtidigt på Pixel Tablet

Använd läget för delad skärm om du vill använda två appar samtidigt på surfplattans skärm:

Öppna läget för delad skärm från aktivitetsfältet

1. Tryck länge på en appikon i aktivitetsfältet.
  2. Tryck på Delat Delat.
  3. Tryck på en annan öppen app eller på en app i aktivitetsfältet.

Öppna läget för delad skärm från en öppen app

1. Svep långsamt uppåt från startskärmens nederkant.
  2. Lyft fingret när den senaste appen visas.
    • Obs! Om du använder navigering med tre knappar trycker du på Översikt Översikt.
  3. Tryck på Delat Delat.
  4. Tryck på den andra appen du vill öppna.

Ändra appars storlek och position i läget för delad skärm

• Om du vill ändra storleken på apparna drar du linjen mitt på skärmen åt vänster eller höger.
  • Byt plats på apparna genom att trycka snabbt två gånger på linjen.

Avsluta läget för delad skärm på Pixel Tablet

Så här stänger du båda apparna i läget för delad skärm:

• Navigering med rörelser: Svep uppåt från skärmens nederkant för att komma tillbaka till startskärmen.
  • Navigering med tre knappar: Tryck på Hem Startsida.

Så här stänger du en app i läget för delad skärm:

• Dra linjen på mitten hela vägen till vänster eller höger på skärmen.