Het volume op de Pixel Tablet of het Oplaaddock met speaker wijzigen

De knop voor volumeregeling zit naast de aan/uit-knop op de tablet. Als je het volume op een Oplaaddock met speaker wilt wijzigen, wijzig je het volume van je tablet als deze is gedockt.

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 14 en hoger. Meer informatie over hoe je je Android-versie updatet

Het volume hoger of lager zetten op de Pixel Tablet

• In liggende modus (horizontaal): Druk aan de rechterkant op de volumeknop.
  • In portretmodus (verticaal): Druk aan de bovenkant op de volumeknop.

Belangrijk: Als je tablet is gedockt, houd je deze stevig vast voordat je op een zijkant van de volumeknop drukt. Zo blijft de tablet gedockt terwijl je het volume aanpast.

Het volume op het Oplaaddock met speaker wijzigen

Als je tablet is aangesloten op een Oplaaddock met speaker, wijzig je het volume op de tablet om het volume dat uit de speaker van het dockstation komt hoger of lager te zetten.

Belangrijk: Als je een accessoire aansluit op de USB-C-poort van de Pixel Tablet terwijl deze is gedockt, wordt het afspelen van audio via de speaker van het dockstation opgeschort.

Het volume wijzigen met de Google Assistent

Je kunt het volume instellen op een specifiek niveau (1-10) of percentage (1-100%) met spraakopdrachten. Zet 'Hey Google' om de Assistent te activeren en spreek een opdracht uit:

• Volume hoger: Het volume wordt verhoogd met 10%.
  • Volume lager: Het volume wordt verlaagd met 10%.
  • Volume op 5: Het volume wordt op 65% gezet.
  • Volume met [X] procent verhogen (of verlagen): Het volume wordt met [X] procent verhoogd of verlaagd.
  • Volume maximaliseren: Het volume wordt op maximaal gezet.
  • Volume minimaliseren: Het volume wordt op minimaal gezet.

Het volume van media, gesprekken, meldingen en wekkers wijzigen

Zo wijzig je het volume voor andere services op de tablet:

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Geluid.
  3. Schuif het volume naar rechts of links om te verhogen of te verlagen:
    • Mediavolume: Muziek, video's, games en andere media
    • Gespreksvolume: Het volume van de andere persoon tijdens een telefoongesprek
    • Ringtonevolume: Het volume van gesprekken, zoals binnenkomende Meet-gesprekken
    • Meldingsvolume: Het audiovolume als je meldingen krijgt
    • Wekkervolume: Wekkers en timers die zijn ingesteld op de tablet

Je kunt deze instellingen overal op je tablet openen:

1. Druk op een zijkant van de volumeknop.
  2. Tik op je scherm onder de volumeregelaar op Meer Meer.
  3. Pas het volume voor elk type geluid aan en dan tik op Klaar.

Overige geluidsopties

Je kunt je geluiden personaliseren in het menu Geluid. Voorbeeld:

• Het standaardgeluid voor meldingen en wekkers wijzigen
  • Het geluid voor laden, docken of aanraken aan- of uitzetten
  • Live ondertiteling om automatische ondertitels voor spraak aan te zetten
  • In de buurt afgespeelde nummers herkennen met Now Playing
  • Het Oplaaddock met speaker alle audio of alleen audio van media laten afspelen