Så samlas data in på Pixel Tablet

Användnings- och diagnostikdata från Pixel Tablet samlas in automatiskt på några olika sätt. Denna data omfattar information som batterinivå, system- och appaktivitet samt systemfel, och används för att förbättra Android-enheter och -appar.

Vad samlas in?

Vi samlar bland annat in följande typer av information:

• batterinivåer
  • appdata och -aktivitet
  • systeminformation för Android
  • platshistorik
  • personliga annonspreferenser
  • annan diagnostikdata.

Inaktivera automatisk insamling av användnings- och diagnostikdata

Du kan stänga av följande typer av insamling av användnings- och diagnostikdata i inställningarna:

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Säkerhet och integritet följt av Fler integritetsinställningar följt av Användning och diagnostik.
  3. Inaktivera Användning och diagnostik.

Obs! Viss säkerhetsdata samlas in oavsett om du väljer bort specifika typer av datainsamling.