Automatisk insamling av säkerhetsmätvärden

Google samlar regelbundet in vissa säkerhetsmätvärden och viss enhetsinformation från alla produkter i Pixels ekosystem (t.ex. telefoner, surfplattor och klockor) för att identifiera, förhindra och åtgärda tekniska problem som kan påverka säkerheten på våra enheter. Informationen omfattar exempelvis

• batteristatus
  • temperaturförhållanden
  • status för sensorer och komponenter
  • fel och avstängningar
  • unika identifierare, t.ex. serienummer.

Informationen samlas in automatiskt från alla enheter och detta sker separerat från insamlingen av användnings- och diagnostikdata.