Skicka sms med Pixel Tablet

Använd appen Google Messages för att synkronisera sms från Android-telefonen till Pixel Tablet. När du synkroniserar sms händer följande:

• Kontakter och samtalshistorik synkroniseras med Pixel Tablet.
  • Sms visas på surfplattan när de skickas till telefonen.
  • Du kan skicka och svara på sms på Pixel Tablet.

Obs! Du kan inte synkronisera sms från din iPhone på din Pixel Tablet. Obs! En del funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk.

Synkronisera kontakter och sms

1. Öppna appen Google Messages på både Pixel Tablet och Android-telefonen.
  2. Tryck på Meny på telefonen Meny följt av Enhetskoppling följt av QR-skanner.
  3. Skanna QR-koden som visas på skärmen på Pixel Tablet med telefonen.

Sluta synkronisera kontakter och sms

1. Öppna appen Google Messages på Pixel Tablet.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Koppla från följt av Koppla från.

IPHONE är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.