Send tekstmeldinger på Pixel Tablet

Bruk Google Meldinger-appen for å synkronisere tekstmeldinger fra Android-telefonen til Pixel Tablet-enheten din. Dette skjer når du synkroniserer tekstmeldinger:

• Kontaktene og anropsloggen synkroniseres med Pixel Tablet.
  • Tekstmeldinger som sendes til telefonen, vises på nettbrettet.
  • Du kan sende og svare på tekstmeldinger på Pixel Tablet.

Merk: Du kan ikke synkronisere tekstmeldinger fra iPhone til Pixel Tablet. Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land eller på alle språk.

Synkroniser kontakter og tekstmeldinger

1. Åpne Google Meldinger-appen på både Pixel Tablet og Android-telefonen.
  2. På telefonen trykker du på menyen Meny og så Enhetstilkobling og så QR-kodeskanner.
  3. Skann QR-koden på Pixel Tablet-skjermen med telefonen.

Slutt å synkronisere kontakter og tekstmeldinger

1. Åpne Google Meldinger-appen på Pixel Tablet.
  2. Trykk på Mer Mer og så Koble fra og så Koble fra.

IPHONE er et registrert varemerke som tilhører Apple Inc.