Spela spel på Pixel Tablet

Du kan spela en mängd olika spel för alla åldrar på Pixel Tablet med roliga upplevelser och appar som du kan ladda ned från Google Play.

Ladda ned spel från Google Play

Skaffa spel och underhållning på din Pixel Tablet. Börja med att öppna appen Google Play Butik Google Play följt av tryck på eller sök efter en app och ladda ned den.

Öppna ett spel som du har laddat ned

Spel som du laddar ned från Play Butik läggs till automatiskt på startskärmen.

Gör så här om du inte kan hitta spelet:

• Svep uppåt från mitten av startskärmen följt av leta upp ikonen för spelet följt av tryck på den för att börja.
  • Svep åt vänster på startskärmen tills ikonen för spelet visas.

Dra spelets ikon till aktivitetsfältet längst ned på startskärmen så blir det lättare att komma åt.

Optimera spel för Pixel Tablet-skärmen

Om du öppnar ett spel som inte har optimerats för surfplattans skärm visas meddelandet Starta om för en bättre vy. Starta om spelet så att det ser bättre ut på skärmen genom att trycka på Starta om.

Barnspel

Om du konfigurerar ett barnkonto på Pixel Tablet kan du konfigurera Kids Space, där det finns spel och underhållning för barn i alla åldrar.

Använd Spelöversikt

Du kan aktivera Spelöversikt för att få åtkomst till funktioner som förbättrar spelupplevelsen. När du har aktiverat Spelöversikt visas genvägar till skärmbilder och skärminspelningar samt till läget Stör ej som aktiveras när du spelar ett spel.

Så här aktiverar du Spelöversikt:

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på Google följt av Spelöversikt.
  3. Aktivera Använd Spelöversikt.

Du kan även aktivera ytterligare inställningar:

• Flytande ikon för Spelöversikt: Aktivera detta för att alltid visa genvägen för Spelöversikt i spel.
  • Stör ej för spel: Aktivera detta om du bara vill få aviseringar från viktiga personer och appar när du spelar.