Spill på Pixel Tablet

Du kan spille en rekke spill for alle aldersgrupper på Pixel Tablet, med morsomme opplevelser og apper du kan laste ned fra Google Play.

Last ned spill fra Google Play

Få spill og underholdning på Pixel Tablet. For å starte, åpne Google Play Butikk-appen Google Play og så trykk på eller søk etter en app, og last den ned.

Åpne et spill du har lastet ned

Spill du laster ned fra Play-butikken, blir automatisk lagt til på startskjermen.

Hvis du ikke finner spillet, kan du gjøre følgende:

• Sveip opp fra midten av startskjermen og så finn spillikonet og så trykk på det for å åpne spillet.
  • Sveip til venstre på startskjermen til du finner spillikonet.

Hvis du vil ha spillet lett tilgjengelig, kan du dra spillikonet til oppgavelinjen nederst på startskjermen.

Optimaliser spill for Pixel Tablet-skjermen

Hvis du åpner et spill som ikke er optimalisert for skjermen til nettbrettet, ser du et varsel med meldingen «Start på nytt for bedre visning». For å starte spillet på nytt slik at det ser bedre ut på skjermen til nettbrettet, trykk på Start på nytt.

Spill for barn

Hvis du konfigurerer en barnekonto på Pixel Tablet, kan du konfigurere Kids Space, som har spill og underholdning for barn i alle aldre.

Bruk Spilloversikt

Du kan slå på Spilloversikt for å få tilgang til funksjoner som gjør spillopplevelsen bedre. Når du slår på Spilloversikt, får du snarveier til skjermdumper og skjermopptak samt en «Ikke forstyrr»-modus som aktiveres når du spiller.

Sånn slår du på Spilloversikt:

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Google og så Spilloversikt.
  3. Slå på Bruk Spilloversikt.

Du kan også slå på andre innstillinger:

• Flytende ikon for Spilloversikt: Hvis du slår på dette, vises Spilloversikt-snarveien alltid i spill.
  • Ikke forstyrr for spill: Hvis du slår på dette, får du varsler kun fra viktige personer og apper mens du spiller.