Software-updates krijgen op de Pixel Tablet

Pixel Tablets krijgen regelmatig software-updates, waaronder beveiligingsverbeteringen, nieuwe functies, besturingssysteemupdates en bugfixes.

Als je je apparaat hebt gekocht in de Google Store, krijg je updates meestal binnen 2 weken. Updates kunnen langer duren als je je apparaat ergens anders hebt gekocht.

Wanneer je Pixel-updates krijgt

De Pixel Tablet krijgt updates voor minimaal 5 jaar vanaf de datum waarop het apparaat in de Verenigde Staten beschikbaar is gekomen in de Google Store. Deze updates omvatten beveiligings- en software-updates, en kunnen ook nieuwe functies bevatten. De volgende tabel bevat garanties voor de software-updates voor de Pixel Tablet:

Apparaat

Gegarandeerde Android-versie-updates tot minstens:

Gegarandeerde beveiligingsupdates tot minstens:

Pixel Tablet

Juni 2026

Juni 2028

Checken of er systeemupdates voor de Pixel zijn

Je krijgt een melding op je Pixel Tablet als er een software-update beschikbaar is. Als je updates wilt installeren, tik je op de melding of open je je systeeminstellingen:

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Systeem en dan Software-updates.
  3. Check of er software-updates op het scherm staan.
  4. Als er een update is, tik je erop en dan volg de instructies op het scherm.

Belangrijk: Zoek meer informatie over Android-beveiligingsupdates in onze Openbare Android-beveiligingsbulletins.

Je apps checken en updaten

Je kunt ook in de systeeminstellingen checken of er app-updates beschikbaar zijn en deze installeren:

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Systeem en dan Software-updates en dan App-updates.
  3. Volg de instructies op het scherm om apps op je apparaat te updaten.

Android-updates

Meer informatie over hoe je je Android-versie voor je Pixel checkt en updatet

Updates voor het oplaaddock met speaker

Het oplaaddock met speaker wordt automatisch geüpdatet als je tablet is verbonden met internet wanneer je deze op het dockstation aansluit.

Extra support krijgen

Open voor het Android-versienummer van je Pixel Tablet de app Instellingen Instellingen-app en dan tik op Over tablet. Ga naar het Centrum voor hardwaregarantie voor informatie over de garantie.