Hantera användningsdetektion

Pixel Buds har automatisk användningsdetektion för när de sitter i örat eller när du tar ut dem. Om Pixel Buds upptäcker att du har tagit bort dem pausas det aktuella ljudvalet automatiskt. När du sätter tillbaka dem återupptas ljudet automatiskt. Du kan även trycka en gång på hörsnäckan för att återuppta lyssningen.

Användningsdetektion aktiveras automatiskt om du parkopplar Pixel Buds med en enhet med Android 6.0 eller senare och Snabb parkoppling är aktiverat. Användningsdetektion förblir sedan aktiverat för alla anslutna värdenheter. Du kan inaktivera den här funktionen manuellt i Pixel Buds-appen. När användningsdetektion är inaktiverat för Pixel Buds trycker du tre gånger på den högra hörsnäckan för att aktivera och inaktivera hörsnäckorna manuellt.

Aktivera eller inaktivera användningsdetektion

Pixel Buds A-Series och Pixel Buds (kallas även Pixel Buds 2:a generationen)

1.  På en Pixel-telefon med Android 10 eller senare: Öppna Inställningar följt av System följt av Programvaruuppdateringar följt av Appuppdateringar följt av tryck på Inställningar Inställningar vid namnet på dina parkopplade Pixel Buds.
    På andra Android-enheter: Öppna Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Scrolla ned och tryck på Användningsdetektion för att aktivera eller inaktivera funktionen.

Pixel Buds Pro

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller senare: Öppna Inställningar följt av System följt av Programvaruuppdateringar följt av Appuppdateringar följt av tryck på Inställningar Inställningar vid namnet på dina parkopplade Pixel Buds.
    På andra Android-enheter: Öppna Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Scrolla ned och tryck på Fler inställningar.
  3. Tryck på Användningsdetektion för att aktivera eller inaktivera funktionen.