Administrer øreregistrering

Pixel Buds har automatisk øreregistrering som aktiveres når du setter dem i øret eller tar dem ut. Hvis Pixel Buds registrerer at du har tatt dem ut, settes lydvalget ditt automatisk på pause. Når du setter dem inn igjen, gjenopptas lydvalget automatisk. Når lyden er satt på pause, kan du også trykke én gang på ørepluggen for å fortsette å lytte.

Øreregistrering slås automatisk på hvis du kobler Pixel Buds til en enhet med Android 6.0 eller nyere og Rask sammenkobling er aktivert. Funksjonen forblir aktiv for alle tilkoblede vertsenheter. Du kan slå av funksjonen manuelt med Pixel Buds-appen. Hvis Google Pixel Buds har øreregistrering slått av, kan du vekke dem eller sette dem i hvilemodus manuelt ved å trippeltrykke på den høyre ørepluggen.

Slå øreregistrering på eller av

Pixel Buds A-Series og Pixel Buds (også kalt Pixel Buds – 2. generasjon)

1.  På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Rull ned og trykk på Øreregistrering for å slå funksjonen på eller av.

Pixel Buds Pro

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Rull ned og trykk på Flere innstillinger.
  3. Trykk på Øreregistrering for å slå funksjonen på eller av.