Tilbakestill Google Pixel Buds

Merk: Hvis du tilbakestiller Pixel Buds og etuiet, tilbakestilles alle innstillingene. Dette inkluderer navnet på enheten og innstillingene for aktivering og deaktivering av funksjoner.

1. Gå til Bluetooth-innstillingene på enheten, og glem Google Pixel Buds.
  2. Koble ladeetuiet til en strømkilde med en-USB-C®-kabel.
  3. Sørg for at Pixel Buds er plassert i ladeetuiet, og la ladeetuiet være åpent.
  4. Trykk og hold på tilkoblingsknappen på baksiden av etuiet i 30 sekunder.
  5. Når statuslampen for ørepluggene slutter å blinke (for Google Pixel Buds er dette lyset på innsiden av etuiet), slipper du sammenkoblingsknappen.
  6. Statuslampen for ørepluggene blinker hvitt og oransje til tilbakestillingen er fullført, og deretter begynner den å blinke hvitt. Google Pixel Buds tilbakestilles og skal være klare for tilkobling umiddelbart.

Du må glemme andre enheter som Pixel Buds har vært koblet til, og koble til dem på nytt.

Google, Pixel, Android og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC.

USB-C® er et registrert varemerke som tilhører USB Implementers Forum.