Je Google Pixel Buds resetten

Opmerking: Als je de Pixel Buds en case reset, worden alle instellingen gereset. Dit omvat de naam van het apparaat en voorkeuren om functies aan en uit te zetten.

1. Ga naar de Bluetooth-instellingen van je apparaat en vergeet de Google Pixel Buds.
  2. Sluit de oplaadcase aan op een voedingsbron met een-USB-C®-kabel.
  3. Zorg dat de Pixel Buds in de oplaadcase zitten en laat de oplaadcase open.
  4. Houd de koppelingsknop op de achterkant van de case 30 seconden ingedrukt.
  5. Als het statuslampje van de oordopjes (voor de Google Pixel Buds is dit het lampje in de geopende case) niet meer reageert, laat je de koppelingsknop los.
  6. Het statuslampje van de oordopjes knippert wit en oranje totdat de reset klaar is. Daarna knippert het lampje wit. Je Google Pixel Buds worden gereset en kunnen meteen worden gekoppeld.

Je moet ook andere apparaten waarmee de Pixel Buds waren gekoppeld vergeten en opnieuw koppelen.

Google, Pixel, Android, en gerelateerde logo's en merken zijn handelsmerken van Google LLC.

USB-C® is een gedeponeerd handelsmerk van het USB Implementers Forum.