Finn Pixel Buds

Hvis Pixel Buds har vært tilkoblet en kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere via rask sammenkobling, kan du bruke den enheten til å finne dem hvis du har mistet dem.

How to find your Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Ring Pixel Buds

Hvis du har mistet Pixel Buds, men de fortsatt er koblet til enheten din, kan du gjøre det enklere å finne dem ved å få dem til å ringe. Ringelyden starter med lavt volum som gradvis blir høyere.

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Trykk på Finn enhet.
  3. Trykk på Ring på venstre side eller Ring på høyre side for å ringe til en av – eller begge – de tilkoblede Pixel Buds-ørepluggene. Ørepluggene må være i nærheten og koblet til telefonen for å ringe. Lyden starter på laveste nivå og øker gradvis i 20 sekunder. Ved eventuelle bevegelser på ørepluggen stopper lyden umiddelbart.
  4. Når du har funnet Pixel Buds, kan du slå av ringelyden på en av følgende måter:
    • På Finn enhet-skjermen trykker du på Kutt lyden til venstre eller Kutt lyden til høyre.
    • Lukk Finn enhet-skjermen, eller lås telefonen.
    • Sett ørepluggen som ringer, inn i ladeetuiet. Hvis ørepluggen allerede er i ladeetuiet, slutter den å ringe hvis du fjerner den og setter den inn igjen.
    • Hvis ørepluggene allerede er i ladeetuiet, kan du kutte lyden for alle ørepluggene som er satt inn, ved å lukke lokket på ladeetuiet. Hvis lokket til ladeetuiet allerede er lukket, kan du åpne det og lukke det igjen.
    • Utfør en gyldig bevegelse (for eksempel å øke eller senke volumet) på ørepluggen.

Sjekk den siste kjente posisjonen

Med Finn enheten min er det enklere å finne igjen ørepluggene dine.1 Hvis du har brukt rask sammenkobling til å koble Pixel Buds til en enhet som kjører Android 6.0 eller nyere, og enhetens posisjon og posisjonslogg er slått på, kan den huske stedet der den sist var koblet til ørepluggene.

Du får ikke noen eksakt posisjon, men det kan hjelpe deg med å finne ut hvor du bør begynne å lete. Du kan for eksempel ha lagt igjen ørepluggene hjemme eller på jobben.

Hvis du ikke har gjort det tidligere, kan det hende du blir bedt om å samtykke i retningslinjene om databehandling for Finn enheten min.

På den sammenkoblede enheten

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Trykk på Finn enhet.
  3. Hvis Pixel Buds er frakoblet, trykker du på Siste kjente posisjon for å gå til Finn enheten min.
  4. Velg Pixel Buds fra listen over aktive enheter som er tilknyttet kontoen din.

Med Finn enheten min-appen for Android

1. Åpne Finn enheten min-appen for Android.
  2. Logg på Google-kontoen som er knyttet til Pixel Buds-ørepluggene dine.
  3. Velg Pixel Buds.

I en nettleser

1. Åpne Finn enheten min-siden.
  2. Logg på Google-kontoen som er knyttet til Pixel Buds-ørepluggene dine.
  3. Velg Pixel Buds.

1Krever Google Pixel Buds som er koblet til en telefon med aktivert posisjonslogg og Android 6.0 eller nyere, via Rask sammenkobling.