Find dine Pixel Buds

Hvis du har foretaget en hurtig parring mellem dine Pixel Buds og en kompatibel enhed med Android 6.0 eller nyere, kan du bruge den pågældende enhed til at hjælpe med at finde dem, hvis du smider dem væk.

How to find your Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Få dine Pixel Buds til at afspille en lyd

Hvis du ikke kan finde dine Pixel Buds, men de stadig er forbundet til din enhed, kan du gøre det nemmere at finde dem ved at få dem til at afspille en lyd. Lyden starter ved lav lydstyrke, men bliver højere og højere.

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller nyere: Gå til Indstillinger og derefter System og derefter Softwareopdateringer og derefter Appopdateringer og derefter Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for navnet på dine parrede Pixel Buds.
    På andre Android-enheder: Åbn Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryk på Find enhed.
  3. Tryk på Ring i venstre side eller Ring i højre side for at få en af eller begge dine forbundne Pixel Buds til at afspille en lyd. Øretelefonerne skal være i nærheden og have forbindelse til din telefon for at afspille en lyd. Lyden starter ved lavest mulige lydstyrke og stiger gradvist over de efterfølgende 20 sekunder. Enhver bevægelse på øretelefonen stopper lyden med det samme.
  4. Når du har fundet dine Pixel Buds, kan du slå lyden fra på en af følgende måder:
    • På skærmen Find enhed skal du trykke på Slå lyden fra i venstre side eller Slå lyden fra i højre side.
    • Forlad skærmen Find enhed, eller lås din telefon.
    • Sæt den øretelefon, der afspiller en lyd, i opladeetuiet. Hvis øretelefonen allerede er i opladeetuiet, stopper den med at afspille en lyd, hvis du fjerner den og sætter den i igen.
    • Hvis øretelefonerne allerede er i opladeetuiet, kan du også slå lyden fra for øretelefonerne ved at lukke låget på opladeetuiet. Hvis låget på opladeetuiet allerede er lukket, kan du slå lyden fra for øretelefonerne ved at åbne det og derefter lukke det igen.
    • Udfør en gyldig bevægelse (f.eks. skru op eller ned for lydstyrken) på den øretelefon, der afspiller en lyd.

Tjek, hvor de sidst blev registreret

Find min enhed gør det nemmere at finde øretelefonerne, hvis du har mistet dem.1 Hvis du har foretaget en hurtig parring mellem dine Pixel Buds og en enhed, der kører Android 6.0 eller nyere, og hvor Lokation og Lokationshistorik er aktiveret, huskes det sted, hvor enheden sidst var forbundet med dine øretelefoner.

Dette giver dig ikke en nøjagtig eller aktuel lokation, men det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor du skal lede, f.eks. om du har glemt øretelefonerne i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du blive bedt om at give samtykke til politikker for databehandling i forbindelse med Find min enhed.

Via din parrede enhed

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller nyere: Gå til Indstillinger og derefter System og derefter Softwareopdateringer og derefter Appopdateringer og derefter Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for navnet på dine parrede Pixel Buds.
    På andre Android-enheder: Åbn Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryk på Find enhed.
  3. Hvis dine Pixel Buds ikke er forbundet i øjeblikket, kan du trykke på Sidst kendte lokation for at gå til Find min enhed.
  4. Vælg dine Pixel Buds på listen over aktive enheder, der er knyttet til din konto.

Sådan bruger du Android-appen Find min enhed:

1. Åbn Android-appen Find min enhed.
  2. Log ind på den Google-konto, der er tilknyttet dine Pixel Buds.
  3. Vælg Pixel Buds.

Via en webbrowser

1. Åbn siden Find min enhed.
  2. Log ind på den Google-konto, der er tilknyttet dine Pixel Buds.
  3. Vælg Pixel Buds.

1Kræver, at Google Pixel Buds er tilsluttet via Hurtig parring til en telefon med Android 6.0 eller nyere, hvor Lokationshistorik er aktiveret.