Brug Opmærksomhedsadvarsler med Google Pixel Buds

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig på Google Pixel Buds A-Series.

How to use Attention Alerts | Google Pixel Buds

Når du har høretelefoner i ørerne, kan du gå glip af vigtige ting i nærheden af dig. Opmærksomhedsadvarsler er en eksperimentel funktion i Pixel Buds, som anvender AI-teknologi til at registrere nogle få vigtige lyde og underrette dig, når de finder sted. Registreringen sker lokalt på din enhed, og Google indsamler ikke data.

De tilgængelige lyde er i øjeblikket babygråd, hundegøen og sirene fra udrykningskøretøjer. Når Opmærksomhedsadvarsler er aktiveret, og du lytter til lydindhold med begge øretelefoner i ørene, skrues der ned for lydstyrken, og en lyd afspilles, når dine øretelefoner registrerer en af de understøttede lyde.* Efter et par sekunder vender lydstyrken tilbage til den normale lydstyrke. Opmærksomhedsadvarsler aktiveres ikke igen inden for ét minut efter den samme lyd.

Bemærk! Aktivering af denne funktion kan forkorte dine øretelefoners batteritid.

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller nyere: På din telefon skal du gå til Indstillinger og derefter Forbundne enheder og derefter Indstillinger for Pixel Buds Settings .
    På andre enheder, der kører Android 6.0 eller nyere: Åbn Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Tryk på Lyd.
  3. Rul ned til sektionen Eksperimentel for at udvide Opmærksomhedsadvarsler, og tryk på skydeknappen ud for den lyd, du vil aktivere eller deaktivere underretninger for.

Bemærk! Du kan sende os feedback om denne funktion ved at gå til sektionen "Flere indstillinger" og trykke på Send feedback.

Når funktionen til registrering af, om du har øretelefonerne i ørerne, er slået til, aktiveres Opmærksomhedsadvarsler kun, når begge øretelefoner er i øret, og du lytter til lydindhold.

Når funktionen til registrering af, om du har øretelefonerne i ørerne, er slået fra, aktiveres Opmærksomhedsadvarsler, uanset hvilken øretelefon du har øret, og du lytter til lydindhold.

*Kræver en enhed med Android 6.0 eller nyere. Opmærksomhedsadvarsler registrerer muligvis ikke alle forekomster af understøttede advarsler, og lignende lyde kan fejlagtigt blive tolket som advarsler. Opmærksomhedsadvarsler bør ikke anvendes i situationer, der kan have potentielt alvorlige følger, f.eks. hvor der er risiko for personskade eller skade på ejendom. Lydfunktioner forbedrer din lydoplevelse, men forkorter dine øretelefoners batteritid.