Få fastvareoppdateringer

Oppdater Google Pixel Buds automatisk når du kobler Google Pixel Buds til en Pixel-telefon som kjører Android 10 eller nyere, eller en enhet med Android 6.0 eller nyere som har Pixel Buds-appen installert.

Pixel Buds-følgeappen for Pixel Buds Pro er bare tilgjengelig på Chromebook (Chrome OS v117.0.5931.0 eller nyere) på mypixelbuds.google.com.

Slik fungerer det

Oppdateringene lastes ned til ørepluggene neste gang du bruker dem med Pixel-enheten eller en annen enhet som kjører Android 6.0 eller nyere. Dette tar omtrent ti minutter, og du kan fortsette å bruke Pixel Buds i mellomtiden.

Hvis ørepluggene og ladeetuiet er tilstrekkelig ladet, installeres oppdateringen neste gang du setter ørepluggene tilbake i ladeetuiet. Dette tar også omtrent ti minutter.

Det kan ta flere forsøk før oppdateringen er fullført. Hvis du for eksempel tar ørepluggene ut av ladeetuiet mens installeringen pågår, kan oppdateringen bli satt på pause. Men hvis prosessen blir avbrutt, gjenopptas prosessen ved neste anledning.

Du kan se om en oppdatering er installert, ved å gå til Innstillinger og så Flere innstillinger og så Fastvareoppdatering: Hvis det ikke finnes noen tilgjengelig oppdatering, betyr det at du har den nyeste fastvaren.

Gi apptillatelser

For å bruke Pixel Buds-appen må du gi «Enheter i nærheten»-tillatelsen. Du kan gi denne tillatelsen ved å åpne Pixel Buds-appen og følge veiledningen.

Hvis du ikke ser veiledningen, eller hvis du har avvist den, kan du også gi tillatelse i systeminnstillingene:

1. Gå til siden for tillatelser:
    • På Pixel-telefoner: Velg Innstillinger og så Apper og så Se alle appene og så Pixel Buds og så Tillatelser.
    • På telefoner som ikke er Pixel: Trykk lenge på appikonet og så Trykk på informasjonsikonet og så Tillatelser og så Tillat enheter i nærheten.
  2. Velg «Tillat» når du får spørsmålet «Vil du gi Pixel Buds tillatelse til å finne, koble til og fastslå den relative posisjonen til enheter i nærheten?»

Slå automatiske oppdateringer av eller på

Når automatiske oppdateringer er slått av, ser du et varsel på enheten når en oppdatering er tilgjengelig, men den blir ikke lastet ned eller installert på Pixel Buds.

Merk: Pixel Buds-følgeappen for Pixel Buds Pro oppdateres ikke automatisk.

Slik slår du automatiske oppdateringer av eller på:

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Rull ned og velg Flere innstillinger og så Fastvareoppdatering.
  3. Trykk på Automatiske oppdateringer for å slå dem av.

Manuelle oppdateringer

Du kan starte en oppdatering uten å vente på at det skal gjøres automatisk.

1. Sett ørepluggene godt på plass i det åpne etuiet.
  2. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  3. Rull ned og velg Flere innstillinger og så Fastvareoppdatering.
  4. Trykk på Manuell oppdatering tilgjengelig.
  5. Følg veiledningen på skjermen. Dette tar omtrent 15 minutter.