Få firmwareopdateringer

Opdater Google Pixel Buds automatisk, når du parrer dine Google Pixel Buds med en Pixel-telefon, der bruger Android 10 eller nyere, eller en enhed med Android 6.0 eller nyere, hvor Pixel Buds-appen er installeret.

Pixel Buds Web Companion-appen til Pixel Buds Pro er kun tilgængelig på Chromebook (ChromeOS v117.0.5931.0 eller nyere) via mypixelbuds.google.com.

Sådan fungerer den

Opdateringer downloades til dine øretelefoner, næste gang du bruger dem med din Pixel-enhed eller din enhed med Android 6.0 eller nyere. Det tager cirka 10 minutter, og du kan fortsætte med at bruge dine Pixel Buds under opdateringen.

Hvis dine øretelefoner og opladeetuiet er tilstrækkeligt opladet, installeres opdateringen, næste gang du sætter øretelefonerne i opladeetuiet. Det tager også cirka 10 minutter.

Det kan tage et par forsøg, før opdateringen kan gennemføres. Hvis du f.eks. tager dine øretelefoner ud af opladeetuiet, mens opdateringen installeres, kan opdateringen blive sat på pause. Hvis en del af opdateringsprocessen afbrydes, genoptages opdateringen, så snart der er mulighed for det.

Du kan tjekke, om en opdatering er installeret, ved at gå til Indstillinger og derefter Flere indstillinger og derefter Firmwareopdatering. Hvis der ikke står noget om en tilgængelig opdatering, betyder det, at du har den nyeste firmware.

Giv apptilladelser

Hvis du vil bruge Pixel Buds-appen, skal du give tilladelsen "Enheder i nærheden". Du kan give denne tilladelse ved at åbne Pixel Buds-appen og følge anvisningerne.

Hvis du ikke får anvisningerne, eller hvis du har lukket dem, kan du også give tilladelse i systemindstillingerne:

1. Gå til skærmen med tilladelser:
    • På en Pixel-telefon: Vælg Indstillinger og derefter Apps og derefter Se alle apps og derefter Pixel Buds og derefter Tilladelser.
    • På en enhed, der ikke er en Pixel-telefon: Hold appikonet nede og derefter Tryk på infoikonet og derefter Tilladelser og derefter Tillad Enheder i nærheden.
  2. Vælg "Tillad", når du får spørgsmålet "Vil du tillade, at Pixel Buds finder, opretter forbindelse til og fastslår den omtrentlige lokation af enheder i nærheden?"

Deaktivering eller aktivering af automatiske opdateringer

Når automatiske opdateringer er deaktiveret, vises der en notifikation på din enhed, når en opdatering er tilgængelig, men den downloades eller installeres ikke på dine Pixel Buds.

Bemærk! Pixel Buds Web Companion-appen til Pixel Buds Pro får ikke automatiske opdateringer.

Sådan deaktiverer eller aktiverer du automatiske opdateringer:

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller nyere: Gå til Indstillinger og derefter System og derefter Softwareopdateringer og derefter Appopdateringer og derefter Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for navnet på dine parrede Pixel Buds.
    På andre Android-enheder: Åbn Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Rul ned, og vælg Flere indstillinger og derefter Firmwareopdatering.
  3. Tryk på Automatiske opdateringer for at deaktivere funktionen.

Manuelle opdateringer

Du kan aktivere en opdatering uden at vente på, at det sker automatisk.

1. Sæt øretelefonerne i det åbne etui.
  2. På en Pixel-telefon med Android 10 eller nyere: Gå til Indstillinger og derefter System og derefter Softwareopdateringer og derefter Appopdateringer og derefter Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for navnet på dine parrede Pixel Buds.
    På andre Android-enheder: Åbn Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  3. Rul ned, og vælg Flere indstillinger og derefter Firmwareopdatering.
  4. Tryk på Tilgængelig manuel opdatering.
  5. Følg vejledningen på skærmen. Opdateringen tager cirka 15 minutter.