Je geluid automatisch aanpassen met Adaptief geluid

Met Adaptief geluid wordt het volume op een subtiele manier en automatisch geoptimaliseerd voor het geluidsniveau in je omgeving. Als je van je rustige huis of kantoor naar een drukke plek gaat, zoals een straat, café of metro, merk je dat het volumeniveau subtiel wordt aangepast aan de nieuwe omstandigheden buiten. Adaptief geluid past zich aan voor aanhoudend geluid, niet voor losse achtergrondgeluiden. Zo krijg je niet constant storende volumewisselingen. Adaptief geluid op de Google Pixel Buds is alleen beschikbaar op Android en vereist een apparaat met Android 6.0 of hoger.

Belangrijk: Als je de Pixel Buds Pro gebruikt, kun je Actieve ruisonderdrukking gebruiken.

How to use Adaptive Sound | Google Pixel Buds

Adaptief geluid aanzetten

1. Op een Pixel-telefoon met Android 10 of hoger: Ga naar Instellingen en dan Verbonden apparaten en dan Instellingen van de Pixel Buds Settings.
    Andere Android-apparaten: Open de Google Pixel Buds-app Pixel Buds.
  2. Tik op Geluid en dan Adaptief geluid.
  3. Zet Adaptief geluid aan of uit.

Opmerking: Adaptief geluid wordt tijdelijk uitgezet als je het volume van je Pixel Buds of je apparaat handmatig aanpast. Zo wijzigt het systeem niet het gewenste volume. Adaptief geluid wordt automatisch weer aangezet als je in een omgeving met een aanzienlijk ander geluidsprofiel komt. Vermijd langdurig luisteren naar een hoog volume om mogelijke gehoorschade te voorkomen.

Google, Pixel, Android, en gerelateerde logo's en merken zijn handelsmerken van Google LLC.

Het woordmerk Bluetooth® en het bijbehorende logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc.