Juster lyden automatisk med Selvjusterende lyd

Selvjusterende lyd optimerer diskret og automatisk lydstyrken på baggrund af støjniveauet omkring dig. Hvis du bevæger dig fra dit stille hjem eller kontor til et støjende sted som f.eks. en travl gade, en café eller en metrostation, vil du bemærke en lille justering af lydstyrken, der tilpasser sig det nye niveau af omgivende støj. Selvjusterende lyd tilpasser sig vedvarende støj i stedet for enkeltstående baggrundsstøj, så ændringen af lydstyrken ikke går ud over lytteoplevelsen. Selvjusterende lyd på Google Pixel Buds er kun tilgængelig på Android og kræver en enhed med Android 6.0 eller nyere.

Vigtigt! Hvis du bruger Pixel Buds Pro, kan du bruge Aktiv støjstyring.

How to use Adaptive Sound | Google Pixel Buds

Aktivér Selvjusterende lyd

1. På en Pixel-telefon med Android 10 eller nyere: Gå til Indstillingerog derefterForbundne enheder og derefter Indstillinger for Pixel Buds Settings.
    Andre Android-enheder: Åbn appen Google Pixel Buds Pixel Buds.
  2. Tryk på Lyd og derefterSelvjusterende lyd.
  3. Aktivér Selvjusterende lyd.

Bemærk! Selvjusterende lyd deaktiveres midlertidigt, når du manuelt justerer lydstyrken på dine Pixel Buds eller enheden. Dette forhindrer systemet i at ændre den ønskede lydstyrke. Selvjusterende lyd aktiveres automatisk igen, når du befinder dig et sted med en markant anderledes støjprofil. Du kan forebygge eventuelle høreskader ved at undgå at lytte ved høj lydstyrke i længere tid ad gangen.

Google, Pixel, Android og relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC.

Bluetooth®-ordmærket og -logoet er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc.