Rengjør Google Pixel Buds

Når du rengjør Pixel Buds, er det viktig at du følger denne veiledningen for å unngå å skade dem. Med regelmessig rengjøring av ørepluggene får du bedre lydkvalitet, mer konsekvent lading og vellykkede automatiske oppdateringer.

Når du bruker Pixel Buds, får du av og til et varsel med påminnelse om å rengjøre ørepluggene. Finn ut mer om varsler fra Pixel Buds.

How To Clean Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Viktig

• Du må ikke bruke kjemiske vaskemidler eller pulver eller andre kjemiske midler (for eksempel alkohol eller benzen) til å rengjøre ørepluggene eller ladeetuiet.
  • Du må ikke rengjøre ørepluggene eller ladeetuiet mens de lades.

Rengjør ladeetuiet

• Bruk en myk, tørr, lofri klut til forsiktig å rengjøre utsiden av ladeetuiet. Du kan også bruke kluten eller en bomullspinne til å rengjøre inni de magnetiske sporene i ladeetuiet – og spesielt ladekontaktene – for å fjerne materiale som har samlet seg opp. Ved å rengjøre ladekontaktene sikrer du at ørepluggene lades og oppdateres uten problemer.
  • Ved behov kan du påføre vann med en fuktig, lofri klut for forsiktig å fjerne flekker på utsiden av ladeetuiet. For å unngå skade er det viktig at det ikke kommer fuktighet inn i noen åpninger, for eksempel USB-C®-porten.
  • Du må ikke bruke væske – inkludert vann – til å rengjøre på innsiden av ladeetuiet.

Rengjør ørepluggene

• Bruk en myk, tørr, lofri klut til forsiktig å rengjøre ørepluggene, inkludert ladekontaktene.
  • Ta av øretuppene når du skal rengjøre ørepluggene. Fjern forsiktig eventuell ørevoks eller lo i området rundt nettingdekselet, der øretuppene festes. På den måten sørger du for at lydkvaliteten og volumet ikke påvirkes negativt.
  • Ved behov kan du påføre vann med en fuktig, lofri klut eller bomullspinne for forsiktig å fjerne flekker eller materiale som har samlet seg opp. For å unngå skade er det viktig at det ikke kommer fuktighet inn i noen åpninger.
  • Vi anbefaler ulike metoder for å rengjøre ørepluggene i de ulike Google Pixel Buds-modellene:
    • A-series: Ikke bruk noe annet enn en lofri klut.
    • Pro: Bruk først en lofri klut. Hvis du ikke blir kvitt all skitt, kan du bruke selvklebende kitt.
  • Fest øretuppene igjen, og sørg for at de sitter godt. Tørk av ørepluggene og området rundt ladekontaktene, slik at de er tørre når du legger dem tilbake i ladeetuiet. Etuiet til Google Pixel Buds A-Series er ikke vannbestandig.

Gi ørene en pause

• Hvis du opplever ubehag eller irritasjon, for eksempel rødhet, sårhet, prikking, nummenhet, svie eller stivhet, bør du fjerne enheten og gi ørene en pause. Hvis symptomene vedvarer, bør du kontakte kundestøtten og evnetuelt en hudlege.

Hudfølsomhet overfor materialer

Hvis du har eksem, allergier, astma eller følsom hud av andre grunner, er det mer sannsynlig at du opplever hudirritasjon fra enheter du har på deg. Hvis du har følsom hud, må du være oppmerksom på at produktene våre kan inneholde følgende materialer:

• Nikkel: Produktene våre kan inneholde en liten mengde nikkel. Denne mengden er under de strenge begrensningene som er angitt i den europeiske REACH-forordningen. Derfor er det usannsynlig at det oppstår reaksjoner på nikkel – med mindre du er utsatt for nikkelrelaterte reaksjoner.
  • Akrylater: Produktene våre kan inneholde spor av akrylater og metakrylater fra lim. For å redusere potensielle reaksjoner hos personer som er følsomme overfor slike lim, sørger vi for at produktene våre overholder strenge designspesifikasjoner og omfattende testkrav.

Vann- og svettebestandighet

Enkelte Google Pixel Buds-øreplugger og -etuier er svette- og vannbestandige1, noe som beskytter dem mot dårlig vær og intense treningsøkter.

Google Pixel Buds

Google Pixel Buds A-Series

Google Pixel Buds Pro

Svette- og vannbestandighet

Etuiet og ørepluggene

Bare ørepluggene

Etuiet og ørepluggene

Du må ikke nedsenke Pixel Buds eller etuiet i væske, og du må ikke holde dem under rennende vann. Hvis du gjør det, kan enheten(e) bli skadet.

Merk: Google Pixel Buds (2017) er ikke svette- eller vannbestandige.

1Pixel Buds er laget slik at de overholder IPX4-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av vann i henhold til IEC-standarden 60529 når de forlater fabrikken. Etuiene til Pixel Buds og Pixel Buds Pro er klassifisert med IPX2. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan svekkes av vanlig slitasje, reparasjon, demontering eller skade. Du må tørke ørepluggene og etuiet hvis de blir våte.

Google, Pixel og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC.

USB-C® er et registrert varemerke som tilhører USB Implementers Forum.