Je Google Pixel Buds schoonmaken

Als je de Pixel Buds schoonmaakt, is het belangrijk dat je deze richtlijnen volgt om schade te voorkomen. Als je de oordopjes regelmatig schoonmaakt, is de audiokwaliteit beter, laden ze consistent op en lukt het beter om automatische updates door te voeren.

Wanneer je de Pixel Buds gebruikt, krijg je af en toe een herinnering om je oordopjes schoon te maken. Meer informatie over meldingen van je Pixel Buds

How To Clean Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Belangrijk

• Gebruik geen chemisch reinigingsmiddel, poeder of andere chemische middelen (zoals alcohol of benzeen) om de oordopjes of de oplaadcase schoon te maken.
  • Maak de oordopjes of de oplaadcase niet schoon terwijl ze worden opgeladen.

De oplaadcase schoonmaken

• Gebruik een zachte, droge, pluisvrije doek om de buitenkant van de oplaadcase voorzichtig schoon te maken. Je kunt de doek ook gebruiken om de magneetpods van de oplaadcase schoon te maken, vooral de contactpunten, en vuil te verwijderen. Dit kun je ook met een wattenstaafje doen. Als de contactpunten schoon zijn, kun je erop vertrouwen dat de oordopjes goed worden opgeladen en geüpdatet.
  • Als dat nodig is, kun je een pluisvrije doek en wat water gebruiken om voorzichtig vlekken op de buitenkant van de oplaadcase te verwijderen. Zorg dat er geen vocht in de openingen (zoals de USB-C®-poort) komt om schade te voorkomen.
  • Gebruik geen vloeistof, dus ook geen water, om de binnenkant van de oplaadcase schoon te maken.

De oordopjes schoonmaken

• Gebruik een zachte, droge, pluisvrije doek om de oordopjes, inclusief de contactpunten, voorzichtig schoon te maken.
  • Haal de oorkussentjes van de oordopjes en verwijder voorzichtig oorsmeer en pluisjes rond de oorkussentjes en bij het gaasgedeelte van de opening. Met een schone opening en schoon gaas voorkom je dat de geluidskwaliteit afneemt en het volume lager wordt.
  • Als dat nodig is, kun je met een pluisvrije doek of een wattenstaafje en wat water voorzichtig vuil of vlekken verwijderen. Zorg dat er geen vocht in de openingen terechtkomt om schade te voorkomen.
  • De aanbevolen manier om oordopjes schoon te maken, is afhankelijk van de set Google Pixel Buds die je hebt:
    • A-Series: gebruik alleen een pluisvrije doek.
    • Pro: gebruik eerst de pluisvrije doek en als er nog vuil aanwezig is, gebruik je een kleefstof.
  • Plaats de oorkussentjes terug en zorg ervoor dat ze weer stevig aan de oordopjes vastzitten. Veeg de oordopjes en de contactpunten droog als je ze weer in de oplaadcase plaatst. De case voor de Google Pixel Buds A-Series is niet waterbestendig.

Je oren rust geven

• Als je last hebt van ongemak of irritatie, zoals roodheid, pijn, tintelingen, gevoelloosheid, branderigheid of stijfheid, verwijder je het apparaat en geef je je oren wat rust. Als de symptomen aanhouden, neem dan contact op met onze klantenservice en overweeg om contact op te nemen met een dermatoloog.

Gevoelige huid en reactie op bepaalde materialen

Als je eczeem, allergieën, astma of een gevoelige huid hebt, is de kans groter dat je last krijgt van huidirritatie door een wearable. Als je last van een gevoelige huid hebt, moet je weten dat onze producten de volgende materialen kunnen bevatten:

• Nikkel: Onze producten kunnen een kleine hoeveelheid nikkel bevatten die lager is dan de strenge beperkingen die zijn ingesteld door de Europese REACH-verordening. Daarom is een reactie op nikkel onwaarschijnlijk, tenzij je gevoelig bent voor nikkel.
  • Acrylaten: Onze producten kunnen sporen van acrylaten en methacrylaten bevatten die afkomstig zijn van kleefstoffen. We zorgen dat onze producten voldoen aan strenge ontwerpspecificaties en uitgebreide testvereisten om mogelijke reacties van mensen die gevoelig zijn voor deze kleefstoffen tot een minimum te beperken.

Water- en zweetbestendigheid

Sommige Google Pixel Buds-oordopjes en -cases zijn zweet- en waterbestendig1, waardoor ze worden beschermd tegen slecht weer en intensieve trainingen.

Google Pixel Buds

Google Pixel Buds A-Series

Google Pixel Buds Pro

Zweet- en waterbestendig

Case en oordopjes

Alleen oordopjes

Case en oordopjes

Dompel de Pixel Buds of de case niet onder in vloeistoffen en houd ze niet onder stromend water, omdat dit je apparaat/apparaten kan beschadigen.

Opmerking: De Google Pixel Buds (2017) zijn niet zweet- of waterdicht.

1Pixel Buds-oordopjes zijn ontworpen om te voldoen aan de IPX4-classificatie voor waterbestendigheid volgens de IEC-norm 60529 tijdens het productieproces Pixel Buds- en Pixel Buds Pro-cases hebben de classificatie IPX2.De waterbestendigheid is niet permanent en kan worden aangetast als gevolg van normale slijtage, reparatie en demontage of beschadiging. Droog je oordopjes en case af nadat ze aan vocht zijn blootgesteld.

Google, Pixel en gerelateerde logo's en merken zijn handelsmerken van Google LLC.

USB-C® is een gedeponeerd handelsmerk van het USB Implementers Forum.