Finn ut mer om kontrollene for Google Pixel Buds

Med Google Pixel Buds kan du bruke noen få enkle bevegelser til å kontrollere medieinnhold, administrere samtaler og aktivere Google-assistenten – uansett hvor du er. Alle bevegelser kan utføres på begge ørepluggene. Du kan også slå av berøringskontrollene fullstendig.

How To Use Touch Controls Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Berøringskontroller

Trykk

• Spill av medieinnhold / sett det på pause
  • Svar på anrop
  • Bare Pixel Buds Pro: Avslutt modusen for samtalegjenkjenning

Dobbelttrykk

• Neste spor
  • Avslutt en samtale / avvis et anrop
  • Stopper Google-assistenten

Trippeltrykk

• Forrige spor

Sveip forover

• Øk volumet (ikke tilgjengelig på Pixel Buds A-Series)

Du kan også styre volumet ved å si «Hey Google, skru opp volumet».

Sveip bakover

• Reduser volumet (ikke tilgjengelig på Pixel Buds A-Series)

Du kan også styre volumet ved å si «Hey Google, skru ned volumet».

Trykk og hold inne (krever Android 6.0 eller nyere)

Slå Aktiv støyreduksjon av eller på (bare Google Pixel Buds Pro)

• Bytt mellom Aktiv støyreduksjon (ANC) og Modus for omgivelseslyd. Denne bevegelsen er som standard konfigurert til å bytte mellom ANC-modusene, men du kan tilpasse den i Pixel Buds-appen hvis du vil bruke den til å aktivere Google-assistenten i stedet.

Bruk Google-assistenten

• For Google Pixel Buds Pro (som er konfigurert for assistenten), Google Pixel Buds og Pixel Buds A-Series:
    • Lytt til varsler (slipp opp etter lyden)
    • Aktiver Google-assistenten (snakk mens du holder)
Aktiver Google-assistenten på Pixel Buds Pro

Fremgangsmåten for å aktivere Google-assistenten avhenger av hvordan du har konfigurert venstre og høyre Pixel Buds Pro-øreplugg.

Hvis den VENSTRE ørepluggen er konfigurert for dette:

Og den HØYRE ørepluggen er konfigurert for dette:

Aktiverer du Google-assistenten slik:

Støykontroll

Støykontroll

Bruk kommandoord («Hey Google»)

Støykontroll

Assistent

Bruk kommandoord («Hey Google») eller

trykk og hold på den HØYRE ørepluggen

Assistent

Støykontroll

Bruk kommandoord («Hey Google») eller

trykk og hold på den VENSTRE ørepluggen

Assistent

Assistent

Bruk kommandoord («Hey Google») eller

trykk og hold på den VENSTRE eller HØYRE ørepluggen

Godt å vite:

• Minst én av ørepluggene du bruker, må være konfigurert for assistenten hvis du vil ha oppleste varsler fra assistenten. Et eksempel på et opplest varsel er «Du har en melding fra [kontaktnavn]».
  • Når du trykker og holder på en av Google Pixel Buds-ørepluggene, må du vente til du hører en lyd. Deretter kan du snakke til Google-assistenten. Du kan også si «Hey Google» for å snakke til Google-assistenten uten å trykke på ørepluggene.
  • Google-assistenten via Google Pixel Buds er bare tilgjengelig på Android og krever at du har en Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere samt Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Se minimumskravene.

Slå av berøringskontrollene

Hvis du ikke vil bruke berøringskontrollene på ørepluggene, kan du slå dem av. Når du slår av berøringskontrollene, reagerer ikke Pixel Buds på berøring eller trykk, men du kan fortsatt få stemmestyrt hjelp fra Google-assistenten ved å si «Hey Google». Du kan slå av berøringskontrollene via telefonen eller ved å spørre assistenten.

På telefonen:

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til telefoninnstillingene og så Tilkoblede enheter og så Innstillinger for Pixel Buds Settings.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Trykk på Berøringskontroller.
  3. Slå av berøringskontrollene.

Med assistenten:

1. Si «Hey Google, slå av berøringskontrollene».

For å bruke Google-assistenten må du ha en Assistent-kompatibel enhet med Android 6.0 eller nyere samt Google-konto og internettilkobling. Datakostnader kan påløpe. Du finner informasjon om tilgjengelige språk og minimumskrav på g.co/pixelbuds/help

Pixel Buds (1. generasjon)

Med Google Pixel Buds kan du kontrollere medieinnhold, administrere anrop, bruke assistenten og oversette tale på ulike språk med noen få enkle bevegelser – uansett hvor du er. Disse bevegelsene er tilgjengelige:

Google-assistenten via Google Pixel Buds er bare tilgjengelig med Android og krever at du har en Assistent-kompatibel Android-enhet og datatilkobling. Datakostnader kan påløpe. Du finner minimumskravene her. Du må ha en Google-konto for å få full tilgang til alle funksjonene.
Google Oversetter via Google Pixel Buds er bare tilgjengelig på Pixel-telefoner.
Krever internettilkobling. Gebyrer kan påløpe.

Trykk og hold inne

Merk: Du trenger ikke å vente på en tone. Du kan snakke til Google-assistenten med det samme du trykker og holder på den høyre Google Pixel Buds-ørepluggen.

Trykk

Dobbelttrykk

Slik tilpasser du dobbelttrykk:

1. Koble Pixel Buds (1. generasjon) til telefonen.
  2. Trykk og hold på knappen i midten på telefonen for å aktivere Google-assistenten.
  3. Trykk på Tilpass dobbelttrykk.
  4. Velg Sjekk varsler eller Neste spor.
  5. Merk: Hvis du velger Neste spor, deaktiveres funksjonen for oppleste varsler.

Trippeltrykk

Sveip bakover

Merk: Alle bevegelser utføres på den høyre ørepluggen.

Bevegelse med en finger for å utføre kommandoer

Handling Utfør denne bevegelsen
Svar på anrop Trykk på den høyre ørepluggen
Avslutt en samtale Trykk og hold på den høyre ørepluggen
Ignorer et anrop Trykk og hold på den høyre ørepluggen
Spill av medieinnhold eller sett det på pause Trykk på den høyre ørepluggen
Øk volumet Sveip forover på den høyre ørepluggen
Reduser volumet Sveip bakover på den høyre ørepluggen
Aktiver Google-assistenten Trykk og hold på den høyre ørepluggen
Bekreft valget ditt med Google-assistenten Trykk på den høyre ørepluggen
Stopp Google-assistenten Dobbelttrykk på den høyre ørepluggen
Hør varsler via Google-assistenten Dobbelttrykk på den høyre ørepluggen
Vekk Pixel Buds eller sett dem i hvilemodus Trippeltrykk på den høyre ørepluggen